Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Nousukiito


-Tero Mäkelä

Annetut kommentit

Hieno kuva vesipärskeineen kaikkineen. Sääksen siipien katkeaminen ei mielestäni ole huono asia, vaan päin vastoin se korostaa nopeaa tilannetta. Hyvä aktiivinen sommittelu. 5p.
Oikeanpuoleisen jalan ote on jotenkin homomainen. Nilkkarengas vasemassa koivessa viestittää myös jotain. (vedän naaman luimuun hymiö)
Jos unohdan nuo niin kuva huokuu energisyyttä ja tarkuutta löytyy. 4p.
Empä ole koskaan ennen nähnyt lintua jonka jalka on homomainen....voi pyhä veli....mutta kuva on siis hieno.
"Homomainen" Voi Kristus . . . No saapa Kirjolohi elämänsä kyydit. joopa joo . . .

Mutta helkutin hyvä kuva ja tarkka. Itse kaipaisin siipiäkin näkyviin. Löytyykö sellaista kuvaa vielä ; )
Upea kuva, mua naurattaa tää Kimmon "homomainen jalka" :)) Mun mielstä toinenkin jalka on vähän homomaisessa asennossa..kuin pitäsi sievästi kahvikuppia kädessään.

Mutta itse kuva on hemmetin hieno ja tilanne kerta kaikkiaan hyvin kuvattu. Siipien katkeaminen ei haittaa koska päätilanne on hmm..homomaiset jalat ja komea saalis sekä linnun valtavan hieno katse, eli koko saalistustilanne.
Hienot pärskeet myös.
Minä veikkaan, että lohen mielestä ote ei ole lainkaan "homomainen" ja luonnossa lopputulos ratkaisee. Vaikea sanoa olisiko kuva vielä pakempi, jos lintu näkyisi kokonaan, mutta näinkin erittäin hieno kuva 5p.
Kauhee kohtalo tolle kuvalle toi Kimmon kommentti x) Aika paha teilaus :)) Juuei.. on tää 4p ilman siipiä, 5p ois siivillä.
Kala lienee kuitenkin taimen..
Onhan siinä semmoinen hienostunut ote, vaan enpä olisi itse huomannut.. Kuva on kyllä mahtava, vauhdikas ja kalastajalla määrätietoinen ilme, nam.
Olisi kannattanut nousta ja kiitää jokea pitkin, tällaisen "hissin" käyttö on hengelle hupaa! Menit sitte tarkentamaan silmiin... Upea tilankäyttö. Mieletön jännite.
kiinnostaa mistä kuva otettu, kyseessä on kuitenkin istutettu kirjolohi. upea tilanne
Päätin selata aikaisemman kuukauden kuvia kun löysin nämä upeat kuvat :D. Erityisesti tämä mielyttää. Rajaus ja kaikki ovat kohdallaan. Kuvista kyllä huomaa että mikään sunnuntai räpsijä ei taida olla kyseessä.. Hieno!!
Lähellä huiman erinomaista kuvaa. Ja kuitenkin niin kaukana. Ne siivet...Harmin paikka! Upea näky kuitenkin.
Hienoa että löysin tämän. Vuoden luontokuva ehdottomasti.
Kala ei kuitenkaan ole Lohi,Kirjolohi eikä Taimen vaan ehdottomasti Nieriä.
Sen verran on tullut perhoja sidottua ja kalaa pyydettyä.
Että 5p
Olen pettynyt näyttelyn kutistumisen johdosta. :(
Olen poistanut aina aikaisemmat työni täältä jonkin ajan jälkeen. Tämä on ollut selvästi pidetyin joten jätin toistaiseksi. Sarjan kaksi muuta ei miellyttänyt minua enää...
Ok, vaikkakin mun mielestäni yksi kuva ei näyttelyä tee.
Varsinkin kun ne kaksi muutakin kuvaa oli hyviä, varsinkin tykkäsin siitä usvassa sukeltelevasta kalasääskestä. Mut onhan tää homosääksi kuvana harvinainen ja upea ilmestys.
Hieno tilanne saatu ikuistettua, tällaisia kuvia ei kaikilla ole :) Vesipisarat tekevät kuvasta vielä paremman. Hienosti olet saanut tarkennettua näin lähelle, mahtavaa!
"Oikeanpuoleisen jalan ote on jotenkin homomainen." Tälle nauran varmaan vielä ensi vuonnakin. :D

Loistava tilannekuva, ihanan tarkka. Upeaa. 5p
Juu naurattaahan se :) Mutta silti homomaisellakin jalalla irtoaa 5p :)
tää nyt ei liity kuvaan mitenkään, muytta pikkukuvasta näyttää että löin tu skeittaisi kalalla tjtn. :D mutta kuvasta joo, on hieno;) vaikka se jalka onkin homomainen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.3 (183 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty