Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Esite

Osavalokuva öljymaalauksesta. Valokuvaan digitalisesti lisätty teksti
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Hyvää meriittiä. Typografia kohtalainen. Teitkö mainoksen itse?
Ei mainos, esite. Itse värkkäsin ajan kuluksi. Oli pakko käyttää tekstissä viiste ja korkotehostinta ja ulkovarjoa, kun ei millään meinannut tekstistä saada selvää. Vielläkin mielestäni hieman liian sekavasti tulee se yläteksti.
Unelmia, hieno oivallus! Ihmisillä- ja varsinkin taiteilijoilla pitää olla edes unelmia että jaksaa päivästä toiseen pakertaa. Useinmiten ainakin täällä suomessa me ammattitaiteilijat teemme töitämme melkein nälkäpalkalla, mutta meillä on onneksi oma kykymme pitää toivoa yllä. Upea kokonaisuus unelmista!
Ei unelma, vaan 20 vuoden saavutus päästä Artexpo New Yorkiin estttelemään töitä taide harrastuksena.https://www.flickr.com/photos/artexpo/23306254333/
Onneksi olkoon jos tuo on totta! Kai lähetät sieltä kuulumisia silloin huhtikuussa ja kuvien kera?
En vain nyt ymmärrä tuon linkityksesi tarkoitusta? En ainakaan löytänyt sun töitäsi sieltä?
Kyllä minulla ainakin tuon osoitteen kanssa löytyy Artexpon onlinekatalogista työ kokonaisuudessa. En kyllä ymmärrä mitä tarvetta Aukealla omalla nimellä esiintyvällä olisi keksiä moista juttua, ja sitäkautta nolata itsensä.
Minun käsittääkseni New York on nykypäivän taiteen Mekka ,johon ei helposti pääse lähetä jotain kuvia sieltä, moni on varmaan kiinnostunut ja onneksi olkoon.
Suurin osa Artexpo New Yorkissa on nykytaidetta, mutta joukossa myöskin "perinteistäkin" maaalausta, skulpturia ja kaikkea muutakin. Kysymyksessä on kansainvälinen taidetapahtuma, jossa löytyy taidetta laidasta laitaan. Käsittääkseni sinne pitää mennä Galleristin kautta, jolla on mukana useampi taiteilija "tallistaan". Meitä on viisi Svenska Konstgalleriasta. Galleristi hoitaa paikanpäällä käytännön asiat ja on täysipäiväisesti tilaisuudessa mukana edustamassa "tallinsa" taiteilijoita. ja saa siiitä provision (kohdallani 20%). Toisten töiden kuvaaminen on kiellettyä, omia saa kuvata. Pieninkin provosointi tai toisten töiden/taiteilijan häiritseminen on ankarasti kielletty ja johtaa välittömään poissulkemiseen, pahimmissa tapauksessa elinikäiseen näyttelykieltoon kansainvälisissä taidetapahtumissa ja sakkoon. Kaikki rekisteröidään. Laitan joitain kuvia sitten huhtikuun lopulla.
Onnea sinne Njyyjoorkiin! Olet onnenpekka!
Kiitos, ja samalla kiitos kaikille Aukean käyttäjille saamastani kritiikistä vuosien aikana jonka olen pyrkinyt hyödyntämään. Saamani kritiikki Aukealla on ollut korvaamaton apu kouluja ja kursseja käymättömälle kehityksessäni harrastuksen pohjalta aloittaneena.
Hieno saavutus Juhani ja toivottavasti urasi lähtisi nousukiitoon. Tuo on myös hieno kuulla ettei pienintäkään provosointia tai häirintää toista taiteilijaa kohtaan sallita. Maailmalla pelataan peliä teoksilla, eikä häiriköimällä muita.

Vielä kerran onnea matkaan ja toivottavasti saat teoksillesi ansaitun arvostuksen.
Kiitos
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.13 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty