Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuutamolla

Värejä on kolme, säveliä seitsemän.
Aakkosia meiltä löytyy kaksikymmentäyhdeksän.
Näistä koostuu värisävyt, musiikki ja kaikki sanat.
Niillä myöskin kerrotaan kaikki maailman tarinat.

Entäpä jos sanoilla maalauskankaan täyttäisin?
Säveltäisin kirjan tai maalaisin musiikin?
Sairaana kai pidettäisi ja koppiin suljettaisi?
Pillereitä syötettäisi, hullun paperit annettaisi.

Ahdasmielinen yhteiskunta, tukahduttaa luovuuden.
Siellä missä ei ollekaan, se tunnistaa myös sairauden.
Ehkä vielä hetken saan, vapaanakin olla?
Jos vain salaa harjoitan, luovuuttani kuutamolla.

Nämä ovat laulun sanoitukset. Aloin viime heinäkuussa opettelemaan kitaransoittoa ja noin neljän kuukauden päästä ensimmäinen kappale sanoituksineen ja sävellyksineen oli valmiina. Noin puolen vuoden kitaransoiton opettelemisen jälkeen otin biisin videolle ja ajattelin ensin julkaista sen vasta sitten kun biisejä on kaksi, mutta kun on niin paljon muuta tekemistä, eikä ole ehtinyt hio sitä toista biisiä valmiiksi, niin ajattelin julkaista nyt tämän. Eihän se kummoinen ole ja lauluäänenikin on aivan kammottava, mutta saahan sitä yrittää.

https://www.youtube.com/watch?v=ylc33VZS0zc
-Markka Laitinen

Annetut kommentit

Väittävät, että hulluus ja nerous kulkisivat käsi kädessä. Sinulla on selkeästi suurempi annos neroutta, mitä kuvataidepuoleen tulee. Ei tämä biisikään hullumpi ole :)
Kiitos kovasti kommentistasi Katriina. Toki yritän parhaani niin kuvataiteessa kuin sanoituksissa ja musiikissakin. Tosin olen harjoitellut kitaran soittamista vasta viime vuoden heinäkuun puolivälistä lähtien ja se varmaan näkyy soitossa ja laulaahan en osa lainkaan.

Hulluksikin on haukuttu useammin kuin kehuttu neroksi, tosin sitäkin on tehty ja jotkut jotka tuntevat minut nuoresta saakka, ovat sanoneet molempien ominaisuuksien näkyneen jo hyvin nuorena.

Kirjoitin yli viisi vuotta kirjaa ja otin siitä omakustanteen joitakin viikkoja takaperin ja jotkut kirjan lukeneet sanovat että minun tulisi olla kirjailija ennemmin kuin taidemaalari, ja vieläpä sellaiset jotka ovat sijoittaneet kuvataiteeseeni.

On kiva tehdä erilaisia juttuja, maalata välillä tauluja, kirjoitella runoja, opetella kitaransoittoa ja kirjan kirjoittaminen oli erittäin mielenkiintoinen projekti, nyt kokeilen eräänlaista kuvanveistoa ja olen ottanut juttua videolle, jonka varmaan muutaman viikon sisällä julkaisen Youtubessa.

Vielä kerran kiitos kommentistasi ja varsinkin kehuistasi.
Kuinka saisin tuon "omakustanteesi"? Kiinnostaisi kovasti.
Sen saa tilattua minulta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.8 (5 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty