Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Leikin pääoma

Äiti huusi lapselle: tule tiskaamaan astiasi!
Lapsi vastasi: Enpäs tule, minä leikin nyt ja leikki on lapsen työtä.

Aikuiset tekevät erilaista työtä kuin lapset. Vauvatkin tekevät eri työtä, koska ne itkevät niin paljon. Vauvojen työ on varmaan lähempänä aikuisten työtä, koska myös aikuiset aina valittaa.
      Lapset saavat olla unelmiensa työssä. Lapsien unelma työ on yleensä leikkiminen. Monet lapset eivät tiedä, että he tekevät työtä samaan aikaan kun he leikkivät. Minäkin tykkään leikkimisestä. Vaikka siitä ei saa palkkaa, siitä saa hyvän mielen.
      Tänään laitoin tarhaan päälle parhaan juhlapukuni, jossa on kuminauhalla kiinnittyvä solmio. Tarhatädit kysyivät menenkö minä illalla häihin. Pöh. Minä vain tiedän että leikkitarha on lapset työpaikka. Olen nyt siis virallisesti töissä.
      Seuraavana aamuna kaikki muutkin lapset olivat pukeutuneet hienoihin työasuihin. Lapset ja vauvat likaavat itseään paljon, mutta ketä se haittaa.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kevätpörriäinen 2009.

"Äiti sanoi että tarha on lapsien työpaikka, vaikka siellä onkin hauskaa. Lapset syövät, leikkivät, käyvät päiväunilla sekä ulkona. Siinä on lapsen työpäivä. En kyllä tajua, luulin että töissä on tylsää."
- Ida Laaksonen 5 C
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty