Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Vanha hiekkatie

Kuivapastelli Sennelierin paperille, 30 x 40 cm
-Olli Malmivaara

Annetut kommentit

Jösses, aina vain paranee nämä työt! Värit ja sävyt on just eikä melkein. Vain tuossa oikealla olevan puun latvassa on sininen väri levinnyt hassuun kohtaan. Mutta se on kertakaikkisen hyvin valittu väri. Kyllä osaat tuoda syvyyttä varjoihin.
Voihan ryöttä kun on kivaa välillä nähdä tällaisia upeita töitäkin täällä joista todellakaan ei "silmä sairasta" mistää kohdasta! varsinkin kun tällaista jälkee tulee kuivapastelleilla, olen ihan myyty. Olen tainnut ennenkin sanoo että olet valöörien mestari. :)
Kiitos kaikille arvioista ja kommenteista. Sini, kiitos huomiosta sinisen puunlatvan osalta. Näin sitä on aina sokea omalle työlleen. Olli
Värit, valot ja varjot! Ja ihana, pehmeä utuisuus. Kyllä olet mestari. 5p
Maisematyönä kiitettävää jälkeä, tosin itse en koskaan ole pastelleja kokeillut. Uskonpa että se värivivahde puiden latvoissa jopa saattaa parantaa työtä, kun sitä katsotaan katseluetäisyydeltä, eikä nenä kiini näyttöpäässä. Näinkin paljon eri värisävyjä sisältävä työ on mahdottomuus saada internetissä vastaamaan liveä.
Upea! Valot ovat ihan käsittämättömän hienot niinkuin sinulla muutenkin näissä töissäsi tahtoo olla. Ihan käsin kosketeltava ulottuvuus. Mielelläni tätäkin katselisin olohuoneeni seinällä.
Ihan helvetin hieno!
Kiitos kaikille kannustuksesta! Olli
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.47 (15 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty