Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

13.-15. kesäkuuta: jalkapallosta ja ministerien ajankäytöstä

13. kesäkuuta:
Jalkapallo-ottelussa on jaossa 3 pistettä, ja tasapelin sattuessa kumpikin joukkue saa 1 pisteen. Fanit ovat vuosikausia ihmetelleet mitä tapahtuu sille kolmannelle pisteelle joka oli jaossa. Vihdoin mysteeri näyttää ratkenneen. FIFA on julkisesti luvannut lahjoittavansa peleistä yli jääneet pisteet köyhien jalkapallomaiden juniorisarjoille. Poliisit kuitenkin tekivät ratsian Sepp Blatterin maaseutuhuvilalle ja löysivät uima-altaan tulvillaan käyttämättömiä pojoja. Tietoa ei olla vielä virallistettu koska irtopisteiden alkuperää on vaikea jälkikäteen selvittää. Lisäksi pisteet ovat likaisia koska niissä on pulikoimisen ohella mitä ilmeisemmin myös pesty rahaa.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Ihmemies MacGyver on onneksi luvannut toimittaa varastetut pisteet Eritrean lapsille.

15. kesäkuuta:
Miten on edes laillista että ministeri on samaan aikaan yrityksen toimitusjohtaja? En puhu nyt sidonnaisuuksista, vaan siitä ettei edes yli-ihmisen aika riitä sellaiseen. Se näkyy väkisin työtehossa. Ja se onkin näkynyt, kun viime hallitusten ministerit eivät tunne omien virkamiestensä lausuntoja tai saa aikaiseksi kunnollisia esityksiä. Kaikki jää puolinaiseksi ja pian ollaan taas alkuruudussa. Meillä on koko maassa päällä mieletön hybris, kun johtajat luulevat itsestään mahdottomia ja kaikki työ kasautuu harvoille. Lopputuloksena on juridista sekundaa.
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty