Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

25. heinäkuuta: Demariristeilylle?

Pitäisköhän lähteä demariristeilylle gonzoilemaan kun sellaista facebookissa mainostetaan? Onko puolueiden risteilyillä yleensä miten villit bailut? Ei kai ne vaan ole jotain alkoholittomia kahvikutsuja? Jos jäsenkirjaa ei tarvita (kun ei mitään ole) voisin tsekata näitä useampiakin tieteen nimissä. Pitää vaan muistaa laittaa oikean värinen kravatti. Sininen, punainen, sinivalkoinen tai sateenkaari.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
24. heinäkuuta:
Tänään jännitetään sitä onko enää mikään pyhää. Olympialiikkeen omat säännöt kieltävät yksittäisiä urheilijoita koskevat kiellot joukkueen tai maan tekemien rikkeiden perusteella. Vaikka Venäjän rötökset olisivat miten törkeitä, merkitsisi muiden lajien sulkeminen pois yleisurheiluliiton korruption perusteella sitä, että olympia-aate on Wadan (ja kenties muidenkin tahojen) painostuksesta hylätty. Olympialaisissa tulisi parhailla yksilöillä olla näytön mahdollisuus ja heidät tulisi olettaa syyttömiksi ennen kuin muuta todistetaan. Jännät paikat siis.
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty