Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Vuodenaika vaihtuu

Kuivapastelli paperille, 30 x 40 cm
-Olli Malmivaara

Annetut kommentit

Ou jee. Minä en ehtinyt maalata maisemia tälle syksylle, lehdet putosivat jo. Ei haittaa, tämän katsominen auttaa lievään ahdistukseen. Upeaa jälkeä ja herkkyyttä jälleen kerran!
No huhhuh! Olen sanonut ennenkin että olet valon mestari ja tuo taas näkyy. Myös noi syksyn värit vakuuttavat.
Suurinpiirtein tämäntasoisia oli puolet maisemamaalauksista Nykissä ja Canneessa se vähäinen joita oli. Pisteytän niiden perusteella, keskinkertainen. Olet senverran taitava kuitenkin maisemamaalauksissa, että on pakko verrata siihen tuotantoon mitä kansainvälisesti on esillä .
Yleensä täällä pisteytetään sen mukaan kuinka tykkää työstä henkilökohtaisesti ja taitojen mukaan. Tuo on hiukan kummallinen logiikka tällaisella harrastajasaitilla! Minun mielestäni tämä työ Aukean tarjonnassa ansaitsee 5+.
Kiitos kaikille arvokkaista kommenteista. Juhanin kommentin otan positiivisena lausuntona, koska itse kyllä tiedostan runsaasti kehittymisen tarvetta omissa töissäni. Kansainväliseen tuotantoon en ole itseäni edes rohjennut verrata. Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! Olli Malmivaara
Onhan noita pisteytyskäytäntöjä suunnilleen yhtä monta kuin pisteyttäjiä. Osa antaa huonomman pisteytyksen jos ei tykkää tyylistä, joku siksi että kaikki tekijän työt ovat samaa tasoa. Siksi tykkään itse eniten saada sanallista palautetta, siitä on enemmän hyötyä :) Minäkin näen Juhanin kommentin nimenomaan positiivisena: Olli on hyvää vauhtia kohoamassa mestarien rinnalle. Silloin alkaa kritiikkikin olla todella säälimätöntä. Olen itse kuitenkin niin mykistynyt tästä(kin) työstä, että annoin täydet pisteet. Lisäplussaa pastelleista työvälineenä. Pidän erittäin haastavana niitä.

Jos työtä tahtoisi vielä viilata, en itse keksi muuta kuin tuohon tiehen vähän lisää tekstuuria. Nyt se näyttää vähän virtaavalta vedeltä. Koska heinikossakin on yksityiskohtaisempaa jälkeä, sitä soisi myös hiekkatien pintaan.
Kiitos Sini palautteesta. Olet oikeassa tien suhteen; se näyttää vähän virtaavan. Olli
Kuin vanhojen mestarien siveltimestä.
Aukean saitilla ehdottomasti ja kevyesti vitosen työ. Varmaan riippuu miten pisteyttää, ja kenestä tykkää. Itse pisteytyksen suhteutan Aukean tasoon, en kansainväliseen. Täällä ei Ollin veroisia taitajia liikaa ole omassa lajissaan. Lähes kaikki tänne töitään postaavat, tyylilajista riippumatta ovat kuitenkin harrastaja- tai amatööritasolla, olipa sitten ollut "nykissä" tai jossakin muussa näyttelyssä mukana tai ei. Täällä on pikkusen semmosta meininkiä, että jos joku oikeasti alkaa osaamaan, niin sen näkee pisteytyksien hienoisessa laskussa. Värien käyttö miellyttää, aavistuksen voisi olla ehkä rohkeampaakin pelkistystä tai leveämpää "sivellintä", mutta se on makuasia. Loistotyötä, kiva nähdä tällaista täällä.
Kiitos kaikille palautteesta! Kehitettävää aina riittää ja palaute auttaa eteenpäin.
Tämän työn tekemisestä olen kertonut blogissani http://valonjaljilla.blogspot.fi/2016/10/niityn-yli-puiden-siimekseen.html
Olli M
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.18 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty