Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pelastaja

Akryyli ja hiekka A3
-Sini Aittakumpu

Annetut kommentit

Tiettyä Dalimaista surrealismia koen, koska itse en hallitse akryllia vaikea antaa vinkkejä, no ehkä värisävyjusteerausta, aloitetaan mielestäni tosta aukosta jossa hahmo on, sävytys verrattuna siniseen ja ylempänä olevaav kohteeseen, mielestäni värit tasapainoon enemmän. Ei silti, värinäkö ja värien erottelukyky jokaisella henkilöllä on verrattavisssa sormenjälkeen, eli lähestulkoon eri, näinollen toinen katsoja kokee asian aivan erillä lailla kuin minä.
Kiitos Juhani kommentistasi. Aika paljon sama seikka hämää itseänikin, muutaman muun lisäksi. Tämä on vanha työ, sellaiset 10v. Mutta kun ei nämä omat taidot ole tästä juurikaan kehittyneet pitkien maalaustaukojen takia, lienee parasta palata myös näihin vanhempiin teoksiin ihan oppimistarkoituksessa. Akryylimaalien käyttöön en kyllä enää palaa. Kuivuvat turhan nopeasti maalatessa.
Ota sellainen vesisuihkepullo jolla kukkia tai vaatteita suihkutetaan kosteaksi silitettäessä, siitä kun suihkauttaa aina välillä, pysyy väri kosteana.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.14 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty