Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Sirens

Öljy kankaalle 50cm x 80cm.
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Olet tätä aihetta ennenkin käsitellyt, keskipisteenä tässä on naisvartalo joka on erityisen onnistunut, naiset jäävät miestaiteilijoille ikuiseksi aiheeksi, kaipuun kohteeksi josta ei pääse eroon, ehkä se on paras vaihtoehto, kaikki työsi on vitosen luokkaa, vaikka se olisikin sitten pipertämistä, täytyy kuitenkin muistaa että Mona Lisa on tehty pipertämällä 5p.
Piristävää kun näissä punaisen kukertavissa töissäsi näkyy välillä joskus myös sinistä esim. Tykkään noista kuvajaisistakin tässä vedessä. Tosin vesi juuri tuossa kohtaa on oudon tyventä kun ulapaltapäin vyöryy noin hurjia aaltoja. Ehkäpä siinä piileekin juuri tämän teoksen arvoituksellisuus muun kerronnan ohella. Voin sieluni silmin nähdä kuinka hulppealta tämä näyttää seinällä kehyksissä. Kuvan pienuus ei anna sille oikeutta.
Upeasti olet tässä onnistunut myös väreissä! Tämä on niin sinua Jussi. Tämän seksikkään naisen ihokin näyttää varsin eläväiseltä. Siinä sitä on katsojalle taas tulkittavaa! Sehän tämän tyylin tarkoitus onkin. Tämä mielestäni taitaa viedä voiton niistä kaikista täällä julkaistuista töistäsi.
Hiukan ristiriitainen on toi vesi! Taivaasta ja aalloista päätellen kuvassa vallitsee myrsky mutta aalloissa ja "vastarannalla" on silti tyventä kun heijastukset näkyy noin selvästi. Myös mittasuhteet heittävät häränpyllyä. Mittasuhteiden perusteella laivassa näkyvät päät ovat ihan valtavia. Ehkä tuo, että olet maalannut tällä kertaa "Da Vinci-parempilaatuiselle kankaalle" selittää noikin pikku virheet.
Toisaalta kyseinen kangas on minulle ihan hepreaa. Miten se esimerkiksi eroaa tavallisesta pellavakankaasta? Myös se kiinnostaa kuinka- ja mistä syystä maalaaminen tuolle kankaalle on vaikeampaa verrattuna nyt saatavilla oleviin muihin kankaisiin? Olenko jäänyt "sivistyksestä" paitsi jossain vaiheessa? Tiedän vain että niitä kankaita on joko pohjustettuna ja pohjustamattomina.
Pyörinköhän liian vaatimattomissa piireissä.
Hyvät sävyt, heijastukset ja sommittelu!

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.77 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty