Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ippe

Vesiväri
-Sini Aittakumpu

Annetut kommentit

Nyt tulee tuo hiusrajakin ihoa vasten, josta aikoinaan annoin palautetta, minun makuuni. Tuon korvan minä sävyttäisin enemmän vastaamaan vasemmanpuoleista ihoa.
Kiitos Juhani arvokkaista huomioista! Taitaa olla minulla vähän tyyppivika tuo hiusrajan heikko työstö. Yritän ottaa tästä ryhtiliikkeen. Ja korva tosiaan näyttää irtonaiselta sävynsä vuoksi.
Ei tuossa hiusrajassa ole häikkää, se on mielestäni luonnollisesti. Monesti kun katsoo muotokuvamaalauksia niissä ne hiukset menevät ikäänkuin ihon alle, kun se pitäisi olla että iho menee hiusten alle, tässähän iho menee hiusten alle.
Luin siis itse kierosti sinun kommenttia :D Epäröin itse kovasti tuota toteutustapaa. Hiuksia ja silmiä olen tuijottanut tässä työssä niin, että olen jo tullut sokeaksi näkemälleni.
Hyvällä tiellä olet Sini näissä muotokuvamaalausissa. Aivan oikein, juuri silmät, pään muoto ja hiukset ovat ne jutut mistä muotokuva lähtee kehittymään.
Muotokuvamaalauksesta en tiedä mitään, kun en harrasta muotokuvamaalaamista, sensiaan töissäni esiintyy ihmisiä, jotenka ne kasvotkin pitäisi saada töissäni jollainlailla onnistumaan. Viimeisimmässäni jota työstän, maalasin hiukset ensin, kun aikaisemmin olen aina maalannut kasvot ensin ja sitten hiukset. Tein nyt toisinpäin, ja itselleni ainakin tuntuu luontevammalta maalata hiukset ensin. Sain kerran arvokasta palautetta, jossa minua kehoitettiin prioriteeraamaan.
Jos haluat maalata todella tarkkoja muotokuvia minusta sinun pitäisi siirtyä öljyväreihin vaikka hallitsetkin vesivärit hyvin, öljyväreillä voi muutella värejä miten haluaa se mitä minulla on kokemusta vesiväreistä niin ei siitä tullut yhtään mitään, öljyvärit ovat kyllä kalliita varsinkin hyvät 4p.
Kiitokset anonyymi ja Ari. Viimeksi eilen hypistelin kaupassa öljyväripaketteja, mutta kunnollisten kalleus vähän hirvittää. Halvoilla en ala edes yrittää. Jatkan harjoituksia vesiväreillä vielä jonkin aikaa ja sitten myöhemmin kun vielä sopivat tilat maalaamiselle saan järjestettyä, hankin ne öljyväritkin. Näillä väreillä vähän turhauttaa, ettei kerroksia voi kovin montaa tehdä. Tulee helposti sotkua. Kehittyy tässäkin taidot niin ei ihan hukkatyötä ole :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty