Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Kalastaja

-2016
akryyli
42 x 60 cm
-Harri Salmi

Annetut kommentit

Minua viehättää terävyys pilvissä. Ja värit. Vedessä on kovin vähän liikettä tai läpinäkyvyyttä, varsinkin tuossa missä kalastaja seisoo. Näyttää vähän siltä kuin pinta olisi jäätynyt paikalleen ja kalastajan nilkat olisivat jääneet siihen kiinni.
Aika hassu kommentti Sini, mutta kiitos.
Pilvet ovat jotenkin epätodelliset, luovat jännän tunnelman 4p.
Kannattaako tämäntason taiteilijan töistä hakea niitä ns. "pikkuvirheitä". Itse katson kehittyneemmän taiteilijan työtä kokonaisuutena.Jos niitä "pikkuvirheitä" alkaa syynaamaan, niitä löytyy vanhojen mestareidenkin töistä. Harrilla on selvästi erottuva oma tyyli, joka sinäänsä on jo iso plussa tuhansien ja taas tyhansien "kirjastaopittujen" tyyliin verrattuna. Siitä joko tykkää tai ei. Värit hienosti "tasapainossa", joka luo hyvän tunnelman.
Kiitos, erityisesti Juhanin kommentista.

Yhdyn mielihyvin Jussin kommenttiin taiteilijasta. Jotain rakentavaa sentään voisin tähän heittää. Vesi tosiaan näyttää hieman "jankilta", mikä olisi helppo korjata lisäilemällä siihen hieman "väkehdintää" sinne tänne. Tuota auringon siltaa olisit ehkä voinut vielä leventää tuolla vastarannalla, se näyttäisi hiukan luonnollisemmalta ja se toisi paljon lisätunnelmaakin tuohon näkymään.
Ja vanhana himokalastajana tiedän että ne parhaimmat vonkaleet lymyää aina noiden kivien takana suojassa tällaisissa koskipaikoissa. Se pitäisi näkyä että niissä mahdollisesti on suojaista. I think that, you know what I mean. Muutama siveltimen veto ja se on siinä.
Mutta tämä tunnelma yleisesti, Se on taas sitä taattua Harria josta olen aina tykännyt! Tapasi käyttää noita värejä ja valöörejä on huimaa. Tiedät mistä silmä tykkää. Siksi jo aiemmin klikkasin tähän vitosen. Eiku uutta julkaisua tiskiin!
Tunnelmaa tässä tilaustyömaalauksessa haettu ensisijaisesti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty