Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Sokeripaketti

Nana oli isän ja äidin kanssa ruokakaupassa. Äiti pyysi hakemaan sokeria. Nana etsi sokeria monelta käytävältä ennen kuin löysi. Sitten Nana lähti etsimään isää ja äitiä. Lopulta Nana löysi isän seisomassa ostoskärryjen luona. Nana laittoi sokerin kärryyn ja lähti vetämään kärryjä. Sillä aikaa isä yritti tulkita kahvipaketin paahteisuuden astetta.
      Nana ajoi kärryjä, kun kun yhtäkkiä joku vanhempi mies tarttui kärryihin. Nana rupesi vetämään ja mieskin veti. Mies sanoi: ”Päästä irti!” Nana ei päästänyt, vaan huusi isää apuun. Pian mies olikin isän kainalossa niskalenkissä. Isä painoi miehen naamaa kaupan lattiaa vasten ja kumpikin puuskutti kovaa.
      Yhtäkkiä äiti huusi vieressä täyttä kurkkua. Äidillä oli kauppakärryt, ja silloin Nana huomasi, että hänen pitelemissään kärryissä oli ihan vääriä tavaroita. Ne olivat miehen kärryt, joihin Nana oli tiputtanut sokeripaketin. Äiti oli tosi vihainen isälle ja isän naama punotti hikisenä, mutta isä ei aikonut pyytänyt mieheltä anteeksi. Nana pyysi itse anteeksi, että oli laittanut sokerin väärään kärryyn. Mies sanoi: ”Sattuuhan sitä”, ja lähti viemään kärryjä toiseen suuntaan. Kaupan myyjät katselivat meitä ihmeissään.
      Autossa isä pyyhki vieläkin hikeä otsaltaan ja keräsi hengitystään. Äiti sanoi, että: -Ei siitä tarvitse enää olla nolostunut, ja isä valitteli, että hänellä on huono kunto, pitäisi käydä useammin hiihtämässä: -Nytkin sydän hakkaa ihan helvetisti.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Hienoa draamaa arjen tavanomaisuuksista.
Nolo tilanne ei nyt kauheasti kolahtanut, yrittäisit vähän jotain runollisempaa koska kuitenkin osaat.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty