Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Alussa on rakkaus, lopussa on naru.

Kalervo Palsan mietteitä.
-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

Vasen reisi norsumaisissa mitoissa. Mietteeseen sopiva tekstini: http://aukea.net/nayta.php?teos=91863
Reisi on kuten kuuluu olla. Massiivinen ja vahva. Sitä ei edes ole liioteltu vaan tulee tuosta alaviisto kuvakulmasta - se polkee / alistaa... Luin tuon tekstisi ja aika synkkää tunnelatausta siinä on. Liekkö Kalervo Palsan päiväkirjat kirjoittaneelle tuttua luettavaa? Jos ei niin suosittelen:)
Naisen kaipuuhan tästä mieleen tulee, mielestäni ei kuitenkaan kovin Palsan tyylisesti, tai häntä mieleen tuoden. Mittasuhteissa ei mitään vikaa ole, mutta tekniikka kiinnostaisi, ilmeisesti kuvankäsittely. Toimii sinänsä, Palsa viittaus kuitenkin häiritsee. Mielestäni tämä ei kuvasta mitenkään Palsan naisen kaipuuta, ei edes viitteissään ko. ajan pornolehtiin koska tämä ei varmasti ole sen ajan kuvastoa tai tapaa tapaa esittää nainen ko. julkaisuissa.
Idea tämän kuvan tekemiseen tuli tuosta Palsalta lainaamastani otsikosta - en minä Palsaa yritä/halua kopioida. Kuva on tämän ajan kuva. Tuo lause on moniulotteisuudessaan nerokas ja näin sen kuvana. Siihen en osaa sanoa, että onko eettisesti oikein lainata toisen tekstistä pätkää, otsikoksi omaan kuvaan. Jokatapauksessa fanitan / kunnioitan Palsaa maamme aidoimpana taiteilijana.
Ainiin siitä tekniikasta. 3D renderöintiä ja Photoshoppia.
No joo, en ajatellutkaan että yritätä kopioida Palsaa, mutta jotenkin en vaan nyt pääse tämän kuvan kanssa tuohon loistavan lauseen tunnelmaan. Sillä ei nyt sinänsä ole mitään väliä. Lause on komea ja totta kai sitä voi lainata ja käyttää tälläisessä yhteydessä.
PS. Komeita kuvia sinulla.
Ok, kiitos asiallisesta / perustellusta kritiikistä ja mielipiteistäsi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty