Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Täsä eioo mitän tunelia

A4 vesiväri.

"...kuka tahansa saattoi kävellä vaikka salamajan yli huomaamatta siitä mitään. Iskä oli monet kerrat leikannut päältä ajettavalla ruohonleikkurilla nurmikonkin salamajan katolta, eikä tiennyt siitä mitään. Salamajaan sisälle pääsi tunnelia pitkin, joka oli kaivettu viereisestä maantieojasta ja mikä parasta, siinä mahtui ryömimään vain lapset."
-Sini Aittakumpu

Annetut kommentit

Nyt sitten vain kovaa kritiikkiä, olkaa hyvät ja kiitos! Laikukas taivas on skannerin aikaansaannosta. Tasainen se on oikeasti.
Mielestäni tuo laikukas taivas antaa lisäpotkua.
Kiitos Juhani kommentista. Minun täytyy tunnustaa että olen samaa mieltä. Alkuperäisversion tasaisuus on liikaa. Harkitsin tuohon ruohonleikkurin ympärille myös puunrunkoja ja pensaita, mutta sitten jänistin kun pelkäsin, että sotken koko työn liian täyteen.
Tätä katsoessani tulen hyvälle mielelle. Tässä on sellaista lasten tarinakirjan- tai satukirjan tyypillistä kuvitusta. Tästä ei voi parhaalla tahdollakaan antaa tuota "kovaa kritiikkiä", sorry. ;)

Tämä on sitten salaisuus, mutta sen on tarkoitus ollakin satukirjan kuvitusta :) Niin että älkää nyt kertoko ainakaan useammalle kuin sadalle parhaalle kaverille, muuten juttu leviää...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (4 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty