Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lumikki


-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

Kaunis kuva ja taiteellinen, mutta eikös tällainen kuulu tuonne valokuvauksen puolelle. Kuvaajaakin kunnioittaen :)
Tämä on 3D renderöinti - siis ei valokuva:)
Renderöinti taitaa kallistua Aukean säännöillä enemmän kuvataiteen puolelle. Se on sääli toisaalta. Minä en ainakaan osaa lainkaan hahmottaa tämän työn taidokkuutta, kun tuo valokuvaaminen on minulle niin tuntematonta aluetta. Työ on kyllä kaunis. Oletko siis ottanut itse kuvan ja sen jälkeen työstänyt sitä jollakin kuvanmuokkausohjelmalla? (Piti ihan käydä googlaamassa mitä tuo renderöinti oikeastaan onkaan. Vaikuttaa kiinnostavalta).
Tyttö on 3D mallinnus. Valokuvaa tässä ei ole ollenkaan. Tuon jauhoissa olevan ihon jne. tein Photoshopissa ja myös tuon ilmassa olevan "pöllyn".
Tämä "menetelmä" on minulle täysin tuntematon, mutta jos tässä ei ole kysymys valokuvasta niin täytyy antaa reilusti tunnustusta. Taitava olet.
Jos aihe kiinnostaa niin tuon linkin takaa löytyy työvälineet: https://www.daz3d.com/

Kovin kauaa en ole vielä itsekkään näitä harrastellut mutta mielenkiintoinen maailma tuo on. Valokuvaa muistuttavaa jälkeä jos haluaa kokeilla tehdä, niin siinä on omat haasteensa. Hauskaa tuo kuitenkin on:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (5 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty