Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Prokratinaatio-toimisto (2x)

Vitkuttelun aikaulottuvuudet:

josko-sitä-ihan-kohta

ei-just-nyt

oho-se-meni-joTulevaisuuden maailmassa jokainen toimiva yhteiskunta tarvitsee prokrastinointi-toimiston. Sellainen löytyy kaikista kunnista ja suuremmista useampi.

Prokrastinaatiotoimisto, eli kansan kielellä vitkuttelunestopiste tai "vitkis" toimii tähän tyyliin (Palvelu on ilmaista koska siitä riippuu koko yhteiskunnan toimintakyky):

-Hyvää päivää, mikäs olisi ongelma?
-No minulla on tässä itse asiassa pitkä lista...
-Saanko katsoa? Jaahas... Juu, tämä on hyvin tuttua.
-Onko tilanne vakava?
-Ei ollenkaan, eiköhän me näistä puolet saada hoidettua jo tämän iltapäivän aikana.
-(huokaa) voi se olisi ihanaa, olen taistellut näiden kanssa jo vuosia.
-Aloitetaan vaikka siitä että soitatte heti ja peruutatte lehden tilaukset joista ette ole uskaltaneet kieltäytyä. Tässä on puhelin.

Hetkeä myöhemmin:
- no niin, eli meillä on nyt tässä lista yleisistä ongelmakohdista. Eli tiskaus teiltä onnistuu mutta imuroiminen ei? Aina kun pitäisi imuroida niin te tiskaatte.
- niinhän siinä aina käy.
- meidän tietopankkimme löytää kolme ihmistä jotka asuvat teistä alle puolen kilonetrin päässä ja heillä on vastakkainen ongelma: aina kun pitäisi tiskata niin he imuroivat. Älkää pelätkö, ei teidän tarvitse itse ottaa heihin yhteyttä, me hoidamme kaiken, tietokone tekee luonneanalyysit ja sovittaa aikataulut. Löydämme kyllä ihmisen jota te siedätte.
- voi se kyllä helpottaisi niin paljon elämääni kun minua niin ahdistaa se imurin suhina ja kolina ja henki salpautuu. Sitä on nyt kymmenen vuotta kasitelty psykoanalyysissä ja vain pahenee. Minä vaikka tiskaisin viisi kertaa enemmän jos olisi tiskiä.
- Toittehan te mukananne kännykän ja kaukosäätimen ja mokkulan?
- kyllä, tässä ne ovat.
- hyvä, voitte sitten illalla suorittaa lisää asioita tästä listalta tai vaikka käydä kävelyllä ja miettiä mitkä kaikki muut jutut tuottavat vaikeuksia. Eivät härpäkkeet häiritse. Huomenna lähetämme tarkistamaan onko tilanne pahempi vai parempi kuin oletammekaan. Saatte sitten takaisin ensin puhelimen ja myöhemmin muutkin vempainenne.
- oi miten nyt jo helpottaa kun saatiin peruutettua ne lehdet.
- kyllä se helpotus kuule siitä varisee kunhan viihteen suojakenttä hälvenee ja tajuatte mitä kaikkea olette paenneet ja lykänneet vuosia. Koettakaa nukkua, näemme huomenna!
- luuletteko että koskaan saisin jopa graduni valmiiksi?
- hahaa, voi se on kuules hoidettu kolmessa viikossa kunhan asennetaan teidän koneellenne ohjelma joka tunnistaa milloin nettisivu ei liity gradun aiheeseen ja rankaisee siitä sähköiskulla. Meidän perheessä on sellaista systeemiä käytetty jo ala-asteelta ja lapsilla on pelkkiä kymppejä. Vanhin palautti gradunsa jo 21-vuotiaana.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty