Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Helmikuu: Jäisistä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
8.2.2017, Vieremänkoski, Forssa. Kyllä minä eilisaamupäivänä niin tein että kävin ensin hakemassa kuorman tavaraa vanhalta kämpältä, toin ne tänne, nappasin kameran mukaan ja jatkoin koskelle. Vanhallakin asunnolla kesti, kun kerrosnaapuri tuli tietysti samaan aikaan paikalle, siinä piti sitten taas jutella muuttamisen hankaluudesta ja tavaranpaljoudesta yleensä. Toivotteli vielä onnea uuteen kotiin ja oli muutenkin sen verran mukava jutella että tiedä pitäisikö se pyytää oikein kylään joskus.

Koskella vajosin totaalisen innostuksen valtaan kun huomasin miten upeilta rantakivet taas näyttivät kun myllyn oranssinsävyinen tiiliseinä heijasti väriään niille. Kaiken lisäksi vesi oli kait ollut ajoittain sen verran ylempänä että rantakivet olivat kiiltävän jään peitossa. Uskomattoman kauniita värejä, kuvioita ja muotoja.

Tuolla taisi vierähtää yli tunti, eikä hämmentävää kyllä tullut edes vilu vaikka parta toki jäätyi ja objektiivikin ajoittain hieman takelteli.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Pienempi aukko olisi tehnyt terää että olisi enemmän terävää katseltavaa. Skarppi osa ei ole nyt skarppi.
Tästä olen täsmälleen samaa mieltä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.3 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty