Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Salaisuus (lapset maksavat äitiensä synnit)

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Öljy kankaalle, 60x80, 2006

Tekijä: Jami Tuovinen-Kuvataiteen teema

Annetut kommentit

Ajatus on ehkä vähän liian vaikea, jotain olen toki käsittävinäni, mutta menee sittenkin arvailuksi tai oletus on hieman epävarmalla pohjalla. Avioton lapsi entisajan kulttuurissa eli ns. äpärä tulee mieleen, joka oli pakko laittaa virran mukana pois, mutta en ole täysin varma. Eipä silti, 5p tää on joka tapauksessa ehdottomasti, todella upea työ.
Ja aika paljon tyylillesi uskollinen.
Hmm... tulee hyvin paljon mieleen joku maalaus. Olikohan ranskalaisen taiteilijan. Niin paljon että en pisteytä ennen kuin olen vähän miettinyt.
Ai niin se huone on takautumana (lapsen hahmossa)
...tai äidit maksavat hyväksikäyttäjien synnit...
On niin helppo olla onnellinen
Hmm. Mä olen nähnyt tämän aiemminkin, voiko olla?
Mahtava! Vielä kun sais tarkkuutta lisää joihinkin asioihin, tää ois mestariteos. Just sommitelmansa takia (paitsi.. jotenkin ehkä tuntuu, että mies on ihan vähän liian lähellä naista)
Mullakin on vahvasti semmonen olo, että tämä kuva oli aukeassa ennen lokakuun teemaa eikä tämä nyt ihan niin täsmällisesti teeman otsikkoon sovikaan. Hienot on silti värit ja loistava asetelma. Miehen pää on aika ison näköinen ja toinen käsi lyhyen. Jotenkin myös tuo naisen ihon sävy ei osu yksiin valaistuksen ja mekon kanssa.
On ollut. Ei ole kiellettyä osallistua myös vanhemmalla ja/tai jo aukeassa julkaistulla kuvalla kuvataidepuolen teemaan (jos vain sen piilottaa tai poistaa ensimmäisen viikon ajaksi teeman julkaisusta omista töistään)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.19 (21 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty