Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Maaliskuu: Vanhat tutut talvella

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
9.3.2017, Jokioinen. Jälleen kerran näytti siltä että sitten kun keli osuu poikkeuksellisesti valoisaan vuorokauden aikaan, en muista syistä ehdi sitä hyödyntää. Sellainen jos mikä on omiaan nostamaan verenpainetta. Kyllä minä kuitenkin vastoin pelkojani lopulta vähän ehdin siitä myräkästä nauttimaankin; tällä kertaa kiisin Jokioisten kartanon puistoon tähtäilemään näitä vanhoja tuttuja omenapuita ja tammia. Kolme tai neljä kuvaa ehdin kait ottaa ennen kuin lumentulo loppui, mutta toisaalta säästinkin niistä kolme joten lopulta olin hyvin iloinen.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Oikea alareuna mietityttää. Pieni selkeä kaistale valkoista kun kuva muuten on kovin täynnä kuviota. Olisiko pitänyt kallistaa kameraa kuvatessa tai käsittelyssä hoitaa homma ? Nyt se kertoo miten päin maailma makaa ja antaa kiintopisteen mutta minusta turhaan. Kuva saisi ehkä lisää tehoa kun koko kuva-ala olisi saman kaltainen.
Joo, tuosta maan näkymisestä voi tosiaan olla montaa mieltä. Itsestä tuntuu että olisi sitä ainakin saanut näkyä vähän enempi... toisaalta tämäkin on taas ylipäätään niitä kuvia joiden suhteen nyt jälkeenpäin miettii että minkä helvetin takia tämän valitsi tähän eikä erästä toista (jossa oli enempi lumisadetta ja pelkkä omenapuu vailla mitään ylimääräistä). Jotenkin vaan sillä hetkellä tämä oli olevinaan parempi. Outo on mieleni mun.
Vanhat puut, varsinkin omenapuut, kirsikat ja kriikunapuut ovat niin kuvauksellisia! Lumimyräkässäkin vain hiukan taipuvat uljaat puut. Nimimerkki: puiden lähisukulainen
Joo, meikäläinen tunnustautuu täydeksi puuhulluksi ja varmaan joidenkin tutumpien mielestä puupääksikin. Monta kertaa kun jossain suollakin törmää sattumalta johonkin kuvaukselliseen jota muistaa ennenkin kuvanneensa niin... sehän on vähän kuin tutun tapaisi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.1 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty