Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

NIKULAINEN LÄHTEE TÖIHIN

Oli tavallinen ja saastunut päivä. Nikulainen oli kotona yksin ja katseli ulos ikkunasta. Sitten puhelin soi. Joku mies kysyi onko hänellä työpaikkaa? Nikulainen vastasi, ettei hänellä ole mitään työtä. Siloin se tuntematon mies kysyi: voisitko sinä tulla töihin ympäristöministeriksi? Nikulainen sanoi: että voisinhan minä tulla, mutta minkälaista se työ on? Sellaista että sinun pitää katsoa ympärillesi.
      Seuraavana päivänä hän meni sinne töihin. Työpaikalla Nikulainen ajatteli mennä kyselemään toisilta ihmisiltä heidän nimeänsä, mutta hän ei uskaltanut mennä.
      Sitten johtaja tuli sanomaan Nikulaiselle että rupeehan hommiin. Nikulainen sanoi ettei hän tiedä mitä pitäisi tehdä. No esimerkiksi sinun pitää katsoa ikkunoista ulos, koska jonkun pitää tarkkailla ympäristöä.
      Seuraavana päivänä hän teki samaa työtä kun edellisenä päivänä. Taivas oli harmaa ja ilma näytti savuiselta. Vastapäisen rakennuksen rappaus halkeili. Kun Nikulainen oli ollut viikon samassa työssä hän meni sanomaan johtajalle, ettei hänelle sopinut kaupungin vilinä. Johtaja sanoi että lähde kotiisi siitä. Nikulainen oli iloinen, koska hän pääsi rauhaan. Nikulainen oli nytten vapaa.

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Hyvät naurut Nikulaiselle!
Huu-haah! :DDD
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty