Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Itsen kanssa kahden

Piilosta on kaikkein kivointa leikkiä yksin. Kun saa olla rauhassa eikä tarvitse pelätä, että joku yhtäkkiä tulee ja huutaa: "Nähty! Löysin!" Ja se piilo saa mielellään olla riittävän syrjäinen ettei sipsipussin rapina paljasta sitä muille. Ja siellä saa soittaa juuri mieleistään musiikkia, tai käpertyä vaan hiljaisuuteen, ja olla vaikka KOLME tuntia putkeen tarkistamatta sähköposteja, ja laittaa puhelimenkin äänettömälle niin kuin olisi elokuvissa. Ja oikeastaan juuri elokuvateatterissa tätä hiljattain mietiskelin ja tulin siihen johtopäätökseen, että ehkä sitä elokuvaa ei edes tarvitsisi esittää, kunhan olisi mukava pimeä tila jossa koko muun maailman saa hetkeksi hiljennettyä. Kirkoissa on se ongelma, että ne penkit ovat epämukavia. Joku voisi kokeilla leffateatterin istuinten asentamista kirkkoon ja vähän himmentää valoja, voisin käydä siellä vaikka päivittäin vetämässä vähän happea. Ei tarvitsi kuluttaa bensaa sillä että istuu ruuhkassa, koska yksityisautoilu merkitsee minulle juuri tätä samaa asiaa, mutta paljon epätyydyttävämmällä tavalla. Jos vihreissä valoissa ei huvitakaan jatkaa matkaa, niin takaa alkaa kuulua vihaisia tööttäyksiä kuin äiti olisi aamulla herättämässä kouluun, ja miljoonat kylmät sormet jo repisivät peittoa päältä.

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Yksinolo voi tosiaan olla myös hyvä ja tavoiteltava asia. Hyvä että tätäkin näkökulmaa tuodaan esille. Varsinkin kun se tapahtuu loistavilla vertauskuvilla ja hieman humoristisesti niin kuin tässä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty