Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Hallucinatio

Öljy kankaalle 97cm x 130cm.
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Piristäviä noi siniset värit tässä! Sinulle on tunnusomaista että samat elementit esiintyvät vähän jokaisessa työssäsi mitä teet. Sen takii nämä alkavat olla jo hiukan ennalta arvattavissa ja varmaan joidenkin mielestä ehkä jopa tylsiä, olkoonkin että nämä ovat näin pieteetillä tehty. Jos nuo kasvokuvat olisivat hiukan luonnollisemman näköisiä niin tämä olisi erinomainen työ.
Nämä ovat minun kriteerit joilla yleensä katson taidetta.
Jätän tämän pisteyttämättä että en aiheuttaisi sinulle harmaita hiuksia.
Kiitos.
Jos on hyvänmatkaa maalannut yli sata töherrystä, pitää olla aika mestari pystyäkseen maalaamaan koko ajan uutta aineistoa. Toiset maalaavat maisemia, joissa on samat elementit (puut, taivas, vesi maa), toiset muotokuvia joissa on samat elementit (nenä, silmät, korvat) jne.. Tämä työ maalattu alkuvuodesta 2015, se oli sitä aikaa kun treenasin vaatteita, lähinnä kuinka ne laskostukset niissä olisi, sentakia tuli näitä "raamatunaikaisia" naisia kymmenkunta. Tänätalvena treenasin kolme töherrystä, joissa ne naiset olivat alusvaatteet päällä, yhdellä korsetti jne. Samalla yritän treenata niitä kasvoja paremmaksi. Tuo sininen toistuu internetkuvassa valitettavasti liian pistävänä. Se on sekoitus Beckersin koboltblå, musta, valkoinen, verona grönjord. Mitä harmaisiin hiuksiin tulee, tälläiällä ne ovat jo harmaat, mutta ihmiset tykkäävät, että minulle passaa harmaat hiukset, jotenka muutama harmaa hius lisää ei haittaa.
En minä sitä taidemaalausta ole vielläkään maalannut, nämä kaikki ovat olleet tälläisia harjoitustöherryksiä joissa olen treenannut eri asioita niin monta kertaa, että olen itse tyytyväinen tulokseen, katsoja tekee vapaasti oman arvionsa. Seuraava askel on ensi talvena treenata eri harmaasävyjä, lisäksi kasvoihin en ole tyytyväinen. Kohta lähden taas kesäksi purjehtimaan neljäksi kuukaudeksi purjeveneellämme ja silloin en maalaa, pitää antaa pattereiden latautua ja laivan kapteenina ottaa vastuu niin henkiloistä kuin materiaalista. Mutta eipä minulla kiire ole sitä ensimmäistä taideteosta maalata, treenataan,, kun olen vain eläkelläisharrastelijataiteilija. Se on kuitenkin eri asia jos olisin ammattilainen.

Itse tykkään että taivas on surkea tässä työssä, eikä vastaa tämänhetkistä tasoa kyseisessä elementissä.
Olen nähnyt tämän jossain aikaisemminkin. Ei se siitä ainakaan huonontunut ole. Tykkään edelleenkin tämän teoksen tunnelmasta jossa on vahva eroottinen lataus. Tämä olisi hulppea teos sinne tulevaan näyttelyysi siellä ranskassa. 5+
Tästä työstä oli osakuva digitalisen textin kanssa aikoinaan. Olen maalannut uutta aineistoa Lokakuusta lähtien Louvreen joka päivä kuutisen tuntia, (ei lauvantaisin), viimeiset vedot alkaisivat olla käsillä ja tarkistus. En tykkää tuosta taivaasta tippaakaan, tekis mieli maalata se uusiksi, mutta koska työ oli New York Art Expon onlinekatalogissa, niin saa olla, pitää yrittää parempaan uusissa. (Huomaatko mitkä kasvit siinä on, joka aiheuttaa sen hallucination.) Luulen että tulevaisuudessa maalaan puhtaalle kankaalle kokonaan uusiksi, koska itsekin pidän tästä itse aiheesta, samoin kuin moni muukin, tässä on kuitenkin monta kohtaa livena katsottuna joissa on paljon parannettavaa. Ehkä sekin jollainlailla on syy siihen, että välillä tulee samantyyppisiä töitä, kun itse tykkää jostain vanhemman työn aiheesta mutta ei sitten vuosien jälkeen ole tyytyväinen tulokseen kun huomaa ne puutteet. Mutta kiitos Oiva kannustuksesta, olet ollut alusta asti suuri tuki kehitykselleni palautteillasi joita arvostan.
Kauan sulla meni aikaa, tunteja tän maalaamiseen?
Jotain 200-250 työtuntia, kun siinä saattaa olla parhaimmillaan neljäkin värilaakeria päällekkäin. Ei siinä ole itselleni merkitystä kuinka kauan ottaa, kun näitä röpellyksiä on jo vino pino sohvantakana pölyyntymässä. Harmittaa vain, kun tuo taivas tuli noin saatanan huonosti, tiedän ettei se ottaisi kuin kymmenkunta työtuntia maalata värilaakeri siihen. No, pitää katsoa mitä sen kanssa tekee, vai lahjoitanko kaverille pois tuollaisenaan. Kun se on siinäkin, että siinä on fernissatkin levitetty, eikä minulla ole oikein kokemusta kuinka öljyväri käyttäytyy kun loppufernissa on levitetty, välifernissahan on eri asia. Yhteen työhön maalasin värilaakerin senjälkeen kun fernissat oli laitettu ja väri alkoi lohkeilemaan pois vuoden päästä.
Olen nähnyt tämän ennenkin, nyt kiinnitin huomioni etualalla olevien naisten käsiin ja vartalon asentoihin jotka ovat kuin pyhimyksillä, herkkiä ja kauniita 5p.
Kiitos, tuohonaikaan treenasin niitä käsien asentoa myöskin, ettei ne ois kuin lapio ja nippu nakkimakkaroita. Naisen kroppaahan olen treenannut alusta asti ja treenaan edelleenkin. Internetissä tämä on Artexpo Nykin 2016 onlinekataligissa, jos jostain sieltäpäin olet nähnyt.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.75 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty