Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Rannalta Lumotun lammen

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
12.5.2017, klo 5:40, vuoden ensimmäinen.

Aamulla heräsin puoli viiden jälkeen, kävin katsomassa ikkunasta (tyyntä ja pilvetöntä) ja päätin lähteä. Äkkiä vaatteet päälle, navigaattori (koska se tarjoilee hupia saapumisajan minuuttien varastamisesta), kamera ja vesipullo mukaan ja auton ikkunoita raappaamaan, olivatkin kunnolla jäässä.

Siitä sitten suota kohti, yhden peuran matkalla näin, seisoi keskellä tietä. Suo oli kuurasta valkoinen ja suon pintakin miltei astumista kestäväksi jäätynyt. Usvaa ei ollut muualla kuin Lumotulla lammella, mutta onneksi edes siellä. Käytännöllisesti katsoen säästin kolme (3) kuvaa, loput säästetyt olivat vain eri versioita lähinnä siitä yhdestä vanhasta tutusta männystä. 
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Vanha tuttu mänty on saanut arvoisensa kuvaajan. Kuvissasi on erityisen hienoa se, että viet katsojan mukaasi kuvausmatkalle tekstien muodossa. Ja millaisten kuvien ja tekstien!
Ennenkin siitä jauhanut mutta jotenkin enemmän kaipaisin muiltakin noita tarinoita kuvien takaa. Jotkut väittää että niillä vaan peitellään kuvien ohuutta, mutta minä taas tykkään että ne syventää kokemusta.
eka ja vika parhaat minusta.
Kiitoksia.
Kyllä tarinat ehdottomasti syventävät kuvien lumoa ja vievät ihan oikeasti mukaan kuvaan. Puheet ohuudesta ja peittelystä ovat kateellisten jupinaa. Usko pois!
Hah hah, yritetään. Ja toisaalta: mitäpä muiden puheista ylipäätään. Jos olisin niitä koskaan kuunnellut niin eipä olisi tätäkään mäntyä tullut parin kerran jälkeen kuvattua. Näissä touhuissa tykkään että parasta lienee kun kuuntelee sydäntään.
Just niin!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.7 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty