Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Valousvan puu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
29.6.2017, klo 4:53. Omituinen reissu. Ollut jo jonkin aika väsynyt miltei kellon ympäri ja jopa arkisin toimettomanakin harrastamani 6:40 herätykset ovat tuntuneet miltei ylivoimaisilta vaikka ne eivät normaalisti tunnu miltään. Ja mikä huolestuttavinta, nukuin TAAS pommiin jopa Paratiisista eli heräsin vasta 3:45 suunnittelemani 3:30 sijaan.

Hämmentävää kyllä ehdin siitäkin huolimatta suolle suurin piirtein ajoissa eli melko tarkalleen auringonnousuksi. Siellä oli kaunista, metsäkin oli suovillasta valkoinen. Usvaa oli, mutta sangen pienellä alalla ja sekin vähä hälveni pois vähän turhan nopeasti.

Olo oli jotenkin outo, että vaikka tuntui hyvältä olla siellä niin silti kaiken taustalla soi omituinen alavire. Vähän noin niin kuin ymmärrys siitä etten ole riittävän hyvä mihinkään enkä edes kuulu minnekään - jopa suolla olo tuntui jotenkin väärältä koska säikäytin siellä harppoessani muutaman linnun. Stressistä se kait lähtöisin lienee, tässähän on kaikenlaista ollut menossa jo pitkään... ja siitä loputtomasta väsymyksestä joka ei poistu edes nukkumalla. Tai sitten se vaan on, näitähän aina välillä tulee ilman syytäkään, sellaisia alakulon tiloja. Hyvää niissä on se että niiden tietää loppuvan ennemmin tai hieman myöhemmin.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Naurettavaa sanoa, että alakulo vaan kuuluu elämään. Kuitenkin luulen ja uskon, että nähdäkseen ja kokeakseen todella voimakkaasti on ollut pakko kokea myös pimeitä aikoja. Sukellella syvissä vesissä nähdäkeen miten upea on aamurusko ja illan viimeinen tulipunainen raita ennustamassa jo uutta aamua.

Valoon kurkotta tuo "epämetsänhoidollinen" mutta kaunis, vanha mäntykin...
Joo, jotenkin noin minäkin sen näen, valokin on aika tylsää ilman varjoja.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.63 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty