Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Unien eläimet

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
12.7.2017.

Etkä vieläkään jää tai edes herää. Surujen siirtolapuutarhasta löydät talon, havaitset heikon valon joka kalvaana kuin tähdet... sen luo lähdet. Olet täällä taas ja vielä kerran kapuat riutuvia rappusia yläkertaan... sinne missä unien eläimet kutsuvat kuolleita lapsia luokseen; tule, tulkaa leikkimään... hiljaa ja ääneti etteivät vanhemmat enää koskaan herää.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Autiotalojen lastenhuoneet on aina pysäyttäviä, tulee hieman surullinen fiilis aina. Kaipaisin ehkä laajempaa vaakakuvaa. Mutta toisaalta onhan tässä tehoa kun katse ei pääse vaeltamaan pakoon.
Kylläpä noin, etenkin kun sitä jotenkin kuvittelisi että ainakin lelut lähtisivät lasten kanssa. Vaakakuvaan tässä ei oikein ollut mahdollisuuksia, sellainen hyvin pieni alkovi-tyyppinen kolo, vasemmalla vielä joku antikuvauksellinen pöytä ja oikealla antikuvauksellinen pinnasänky (jos en ihan väärin muista).
Todella upea ja niinkuin Paakkanen totesi, ...kun katse ei pääse vaeltamaan pakoon.., eli hyvä juurikin tällaisenaan. 5 p tällekin...
Tämä särkee sydämen. Milloin tuollaista seinää on ollut osuuskaupassa ostettavissa? Kai Plaston kuormureita oli jo 70-luvulla. Runo on aivan itkettävän kaunis. Jonkun lelut hujan hajan. Kuka tästä ensin lähti?
Kiitoksia paljon, molemmille... ja kaipa noita Plastoja tosiaan jo '70-luvulla on ollut? Tyylistä voisi ainakin olettaa niin. Ja kiinnostaisi myös tuo tapetti - se meinaan lähempää katsottuna on todella spooky, eläimet kuin aineissa - että koska on myynnissä ollut. Eikös jollain museovirastolla vai millä se oli ole jonkinlainen tapettiarkisto netissä..? Muistelisin joskus törmänneeni. Pitäisikin tsekata.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.83 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty