Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Vähäiset, viileät valot

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
23.6.2017.

Kuljet sinne missä komeat, korkeat kuuset varjojen valtioina vaiti seisovat. Siellä kuljet missä paksu, pehmeä sammalmatto saa ajattelemaan että siihen olisi hyvä loppua, vaikket edes tiedä mitä se alleen kätkee. Kuljet siellä missä sammaleisten kivien koloista peikot ja perkeleet katsovat kylmenevin silmin... kuljet kunnes saavut sille pienelle aukiolle jolle vähä valo kovin kauniina ja hauraana lankeaa ja jonka toisella laidalla se synkempien satujen sauna pihapuun koskemana, kätkemänä, kuristamana... siellä odotat sitä pitkää, pimeää yötä ja sitä, syttyvätkö metsään tahi ikkunalle kalmankoleat tuikut... vähäiset, viileät valot.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Pakahduttavan upea teksti/runo ja kuvassa niin hienosti näkyy miten luonto ottaa omansa
Aivan huikeat värisävyt - lopputuloksena hieno tunnelma
Se on kyllä niin uskomattoman hieno paikka tuo, vaikkei tosiaan ole kuin tuo sauna - edes kivijalkaa en ole onnistunut löytämään vaikka luulisin että kai siellä talokin on pitänyt joskus olla. Justiinsa tuo ihmeellinen vihreys ja saunan päälle epätodellisen vehreänä laskeutuva puu... se on kuin sadusta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty