Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Heinäkuu: Taikamailta

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
21.7.2017, Torronsuo, Tammela.

Aamulla heräsin neljältä ja kävin tsekkaamassa säätilan. Muuten hyvä mutta auringonnousun suunnalla oli kohtalaisen runsaasti pilviä. Päätin silti suunnata Torrolle olettaen että auringon noustua pilvien päälle ei olisi vielä liian myöhäistä. Parkkipaikalla oli taas matkailuauto jossa verhoista päätellen nukuttiin. Lisäksi siellä oli yksi tai kaksi henkilöautoa, mikä hieman latisti ja harmittelin jo sitä etten sittenkin ollut varautunut niillä huonommilla housuilla jotta olisin voinut suunnata Paratiisiin jonne olisin ehtinyt hyvinkin ennen auringon esiintuloa.

Kiipesin torniin, siellä oli pari enempi kuvaajaa. Tiedättehän niitä tyyppejä kunnon erävarusteissa, kamerat ja putket vimpan päälle. Uskon että tarjosin noille hupia kun sinne täysmustissani ketjut kilisten kiipesin jeesusteipatun jalustani ja maalarinteipatun putkeni kanssa. Toisaalta tunne oli sama vähän toisinkin päin kun kuuntelin noiden puheita siitä kuinka tämä "minun usva-aiheeni ei nyt oikein toimi" tai "pohjoisessa olisi parempaa tarjolla, lentolipun saisi 150 eurolla, pitäisi varata", seurailin sivusilmällä objektiivinvaihtosulkeisia, pienimuotoista evästelyä ja muuta sellaista joka kait yleensä näihin touhuihin kuuluukin mutta jotka minusta tuntuivat aivan vierailta.

Hulluja ollaan kaikki.

No, äijät poistuivat mielestäni hieman liian aikaisin, toisaalta nuo menivät suolle ja minun kannaltanihan se oli positiivinen juttu koska sain kavuta sen keskipömpelin päälle ja sain muutenkin rauhan... nauttia ja miettiä ettei se jumalauta voi tämän parempaa pohjoisessakaan olla.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Upea - ei tästä muuta voi sanoa.
Kyllä ne nuo kesäaamut on kelin osuessa jotain... ihmeellistä. Aina käy mielessä se kun ihmisillä on hinku ulkomaille kun siellä on olevinaan enempi eksotiikkaa, niin kannattaisi kenties joskus uhrata yöunista aamulle... ja hämmästyä. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.8 (5 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty