Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Linja

Osallistuin Sataravi Oy järjestämään Suomi ja hevonen 100 vuotta- taidekilpailuun. Tauluni sai Miina Äkkijyrkän kunniamaininnan ja Kokemäenkartano lunastaa taulun kokoelmiinsa.

Akryyli, öljyväri ja lehtihopea kankaalle, 50cm x 60cm, 2017.

Isompi kuva ja välivaihekuvia löytyy blogin puolelta https://katkopiirto.blogspot.fi/2017/07/linja.html
-Eija Halonen

Annetut kommentit

Laitoin kolmosen...vain siksi, että kuvassa kait ei ole suomenhevonen? Muutoin hieno. Tosi hienosti yhdistetty eri materiaaleja.
Okei, vähän outo oletus? Se on suomenhevonen (ori Poutatuuli oli mallina, maalauksesta vaan jätetty päämerkki pois koska en halunnut tauluun mitään varsinaisesti tiettyä hevosta), on niitä värejä suokeissa olemassa muitakin kuin vaaleita liinaharjoja.
Joo pahoittelen en tunne kovin hyvin hevosia. Mutta niin kuin sanottu teoksena todella hieno ja onnistunut. Olen nähnyt joitain tähän Suomi 100 liittyviä juttuja. Tämä on kyllä ehdottamasti paras näkemys aiheesta ja ehdottomasti kunniansa ansainnut. Tässä on hyvä liike ja jotenkin ainakin omasta mielestäni tuo myös suomalaisuuden luonteen hyvin esiin. Kiitos, että laitoit aukeaan. Olis jäänyt muuten näkemättä.
Hieno! Hevosen katse on mielestäni onnistunut ja keskittynyt. Hevosen silmä ja siihen liittyvä maailma on aina omaa luokkaansa, ehkä vaikea tuoda yleensä maalauksiin. PIdin yös taustasta, joka on hieman tallimaisen 'kulahtanut' siniristi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.78 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty