Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Ruudussa

Maalauspohjan muoto houkutteli. Anatomia ei ole oikein, mutta oli mukava "tunkea" tyttöä ruutuun. Tehty pastelliliiduilla ja musteella ääriviivat. Pidän sarjakuvista, joten olen yrittänyt tehdä tälläistä vähän maalausta ja sarjakuvaa yhdistelevää tyttö sarjaa. Elämä vaan näyttää potkivan päähän sen verran paljon, että koskaan ei ehdi maalata.

Karsin vähän "realistisuutta", koska tarkoitus ei ollut ihan väärät mielikuvat. :)
-Minna Hasanen

Annetut kommentit

Pidän tästä. Anatomiasta viis jos muutoin toimii. Näillä kuvakoonrajoituksilla toivoisin että tausta olisi cropattu pois, koska sillä ei ole teoksen kanssa mitään tekemistä.
Teoksessa pidän tuosta tungetusta fiiliksesta, linjoista ja väreistäkin, vaikka aivan varma en olo vasempien kulmien vihreästä. Tosin samoissa kulmissa minua häiritsevät mustat merkit, jotka vaikuttaisivat tageilta, tms. mutta ovat jotenkin irtonaisia. En ymmärrä niiden tarkoitusta. Sulattaisin ne paremmin jos ne eivät väistäisi tyttöä, vaan ottaisivat rohkeasti omantilansa jos ne kerran siellä ovat, eivätkä olisi nurkissa anteeksi pyydellen ja varoen.
Hienoa ja rohkeaa työtä! Tällaiset tarkastelut yleensä sytyttää taiteilijan inspiraation ja luovuuden ihan uusiin sfääreihin. Toivottavasti tässäkin on käynyt näin! Olet yksi Aukean suosikeistani erään toisen rohkean taiteilijan kanssa jotka uskaltavat panna itsensä likoon rohkeilla näkemyksillänne jopa itseään säästämättä, if you know what I mean.
Annoin jo aiemmin tuon vitosen ja nyt vasta rohkenin kommentoida....tosin en kuitenkaan nimelläni.
Minäkin nimettömänä annan viitosen. Hienosti on kaikki olennainen pakattu ruutuun ja jäänyt vielä tilaa noille kulma kuvioille, jotka laittavat miettimään tarkoitustaan ja sanomaansa. Keep up with the good work :)
Joo...tausta ja muutenkin teoksen värit ei oikein tule oikein esiin. Huonon kuvauksen takia. Omasta mielestäni vihreät kulmat on ihan ok, mutta tässä väri ei kyllä näy oikein. "Tageista" pitää sanoa, että olisi pitänyt kokeilla miettiä enempi etukäteen...ne meni vähän pieleen. Vedetty suoraan tussilla (tietysti) ei sitten ihan mennyt niin kuin oli tarkoitus. :) Kiitos kommenteista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty