Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

7.

Elämä on näyttämö
           vain niille,

jotka haluavat nähdä,
         kun kuiskaaja pyyhkii
                        perseensä.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Minna Hasanen

Annetut kommentit

Perse sanalle on mielestäni värikkäämpiä synonyymejäkin, se oli jotenkin liian liimattu tähän. Koitettu olla nokkela, mutta ei se toiminut.
Myönnän perse sana ei ole kaunis ja vähän tökkii....mutta...omasta mielestä tämä kyllä on nokkela. Ajattelin lähinnä kaikenlaista some...youtube...tositv...jne....muiden elämän seuraamista....ja mitä sieltä halutaan nähdä....ja ketä....seurata...vuosi 2017. Tietysti tube-seuraajille tuskin aukeaa näin "korkea taiteelliset" asiat kuin "näyttämö" "kuiskaaja".
En ymmärrä lainkaan mitä tässä ajetaan takaa. "Elämä on näyttämö" on Shakespeare-lainaus, joka virittää odottamaan jatkolta paljon, mutta jäljelle jää vain hämmennys. 1p.
...en tiennyt Elämä on näyttämä on shakespearea......tuli vaan lause....tässä ajetaan takaa esim. youtube-seuraajia, tosi-tv:nkatsojia.....eli katsotaan "tavallisten ihmisten" erittäin tylsää....katsokaa syön sämpylän.....jne. taidetta ei saa selittää.
shakespeare lainaus....ei tullut mieleen. tunnen kyllä teatterin...kuiskaajiakaan ei taide enään olla....joten ehkä tätä on vaikea ymmärtää muiden kuin minun.(siten kuin ajattelin)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.67 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty