Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

You're into depression because it matches your eyes

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
-Copic
-Kiiltokuvat
-Paljetit
-Liisa-Alice Sallinen

Annetut kommentit

....Sulla on selvästi ideaa ja monet töistäsi on hienoja. Vaikka et ehkä ole "maailman paras piirtäjä".....Otit ehkä? neuvostani vaarin....mene eteenpäin....vielä....vaihda aihe!Masennus...depressio...viiltely.....tässä työssä ei näytä, että susta tuntuisi siltä! Ehkä se elämänvaihe....meni oikeasti ohi!Onnea!Smile!
....tietysti....taiteilijalla...pitää olla sielu....OMA!Peukkkuja Liisa-Alice!
...välillä vähän rankkaa....tässä....suhdemaailmassa....mä olen vähän..."piirien" ulkopuolella....kun en kelpaa....mihinkään ryhmään....ärsyttävän suorapuheinen.....tykkääjä!Ei vitosta...multa.

mä oon miettinyt mitä vastata näihin kommentteihin.

mun teoksissa mä itse olen pääosassa. mun tarve tehdä kuvia on 100% itsekäs koska mä en osaa kuvailla mun tunteita muuten kuin paperilla, kuvan kautta. mä oon mielenterveyskuntoutuja ja vaikka mä oon voinut aika hyvin nyt viimeiset 10 vuotta, mä oon edelleen kuntoutuja. mä sairastan skitsofreniaa ja siitä ei parannuta, mutta sen kanssa voi oppia elämään.

mä siis teen kuvia itseäni varten, ja ihan teidän kiusaksi lisäilen niitä tänne Aukeaan ja mun Facebook sivuille. mä oon saanut kommentteja ihmisiltä, että mun kuvat on auttaneet jotakuta toista heidän omissa ongelmissaan ja auttaneet ihmisiä käsittelemään omia tunteita ja ajatuksia. tälläiset kommentit tekevät musta aivan helvetin kiitollisen ja mä nöryränä otan nämä kommentit vastaan.

mun aiheet ei vaihdu koska mä teen kuvia omaa itseäni varten. nää on mulle terapiaa. ehkä joskus mulle tulee vaihe että haluan maalata vain asetelmia, mut siihen saakka mä teen kuvia itselleni ja omaksi iloksi. mä oon rehellinen näissä kuvissa ja annan oman itseni teille kaikille näiden kuvien kautta, mä kerron mun tarinaa ja mä avaudun teille ehkä liikaakin.

mun elämä on ollut kaikkea muuta kuin helppo ja mä tarviin jonkun väylän omien tunteiden käsittelyyn. mutta just nyt mä voin aika hyvin ja mä olen aika onnellinen. se ei silti poista niitä ongelmia joiden kanssa mä taistelen, ihan joka päivä. antakaa mun tehdä sellaisia kuvia kun mä itse tahdon.

VIILTELYN ja DEPRESSION lisäksi mä mielestäni teen teoksia myös muista aiheista. se että mun töissä hahmoilla on viiltoarpia on mulle ihan täyttä arkipäivää, koska mulla itselläni on viiltoarpia ja mä elän niiden kanssa ihan tavallista elämää, joka päivä. it's not a big deal. se että mun töissä on itsetuhoisia aiheita on mulle arkipäivää ja ihan perus juttu. en mä itse koe niitä millään lailla erikoisiksi asioiksi.

mä teen sellaisia kuvia kun musta tuntuu. jos niistä ei tykätä, niin too bad. mä tykkään mun töistä ja mä laitan niitä tänne aina vaan. tykkäsitte tai ette.
"Isona musta tulee ihan vittu vaikka teidän kiusaks ihan oikea nisti! Ja alan palvoo saatanaa!"
niinkuin Risto laulaa.

mulla on työn alla ihan oikea portfolio mun taiteelle ja lisää teoksia löytyy mun Facebook sivuilta. https://www.facebook.com/thefunhousetheslaughterhouse/
ei mulla muuta.

rakkaudella,

-Liisa-Alice-
....annoin kritiikkiä palautetta...ei siihen tarvitse vastata mitään. Jos siltä tuntuu. Olen vain yksi ihminen. Ja mun näkemys, tunne, kritiikki töistäsi vain yhden ihmisen...en jaksa lukea sun vastausta...SORI.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (4 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty