Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

POJAT AUTTAVAT ÄITIÄ SIIVOAMISESSA

Olipa kerran kolme poikaa ja äiti. Äidin piti joka kerta tehdä kotisiivoukset yksin. Kerran hän väsyi ja pyysi poikia tekemään jotain myös, mutta pojat sanoivat ME EMME OSAA.
      Mielestäni poikien ei edes tarvitsisi auttaa kaikessa, koska pojat eivät ole niin siivoamisesta kiinnostuneet kuin äidit. Pojat yleensä jo auttavat siivouksessa petaamalla sänkynsä. Meidän perheessä me viemme myös roskapussin ja koska meitä on kolme, niin yleensä nuorin tekee sen ja toiseksi nuorin valvoo.
      Mutta tämä on nyt olipa-kerran-tarina, jossa voi tapahtua vaikka mitä. Niinpä sen jälkeen kun oli ensin kuulunut huuto MIKSI JUURI ME POJAT! äiti keksi: Minä palkkaan teidät. SOPII!, pojat huusivat. Osaamme auttaa myös kukkaron tyhjentämisessä.
      Tiskaus ja imuroiminen menivät loistavasti, mutta siivous ei mennyt loistavasti, vaikka äiti oli silti yllättynyt tulosten laajuudesta. Seuraavalla kerralla pojat auttoivat äitiä niin, että pysyivät poissa jaloista, ettei mikään särkyvä tavara olisi vaarassa ja sekasorto taattu.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
2009: "Miten me pojat autamme äitiä?"
Mohamed Noor 4 A, Waltteri Aalto 3 B; Santtu Pulkkinen ja Simo Laitonen 4 C, Topi Salama 5 C, Konsta 6 B, Onni Koponen 4 A, Kalle Kahanpää 6 A
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty