Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

KUNINGAS ON KADONNUT

Olipa kerran superyksinäinen ja supernököhampainen tyttö nimeltään Nolli. Hänellä ei ollut muita ystäviä kuin hammasrautansa.
      Uutissa kerrottiin, että maan kuningas on kadonnut. Kukaan ei tiennyt missä hän on, paitsi kuningas itse. Nolli Nököhammas ryntäsi kuja ykköseen, jonka hän oli nimennyt ykköseksi. Siellä oli vain roskis, roskapusseja ja iso, iso karvatöyhtö. Sitä hän rupesi repimään.
      ”Auts!” Hänen edessään seisoi tyttö, jolla oli pitkät pörröiset hiukset ja joka tarjosi karamellia. Totti Töyhtötukka oli iloinen aina, kukaan ei tiennyt syytä – ei edes lääkäri.
      Nolli Nököhammas lähti kotiin uuden yökyläkaverinsa kanssa. Olisitpa nähnyt Nollin vanhempien ilmeen! Monien kyläilyjen ja leikkihetkien päästä kavereista tuli todella hyviä kavereita.
      Tuli seuraava päivä ja sitä seuraava, eikä kuningasta vieläkään löytynyt. Niinpä ystävät miettivät monia erilaisia teorioita tekijästä, mahdollisuudet vaihtelivat normaalista olemassaolevista olennoista haamuihin ja UFOihin. Lopulta Nolli Nököhammas ja Totti Töyhtötukka päättivät itse löytää kuninkaan.
      Ensiksi he menivät Karkkikalliolle, mutta kuningas ei ollut siellä. Seuraavaksi he etsivät Mehuputoukselta, mutta kuningasta ei näkynyt vieläkään. Viimeiseksi he katsoivat Tikkarikammiosta ja sieltä kuningas löytyi! Löytöpalkkio oli 1000 euroa ja ystävykset ostivat koko rahalla suklaata. Siinä oli heidän tämä päivä. Mitäköhän seuraavaksi?

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Remix 2015: ”Ystävykset Nolli Nököhammas...”
Elsa Hyrylä 2 C
Iiro Huhta 3 A
Amanda Carkar 2 C
Meeri Mäkitalo 6 C
Atte Kouva 6 B
Diina Teitinen 5 B
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty