Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Kaikki ne ihmiset jotka ovat voittaneet Afrikan tähdessä

Tämän luulisi jo olevan yleistä tietoa, mutta silti ihmiset vielä pelaavat. Joko he ei eivät tiedä, tai sitten he eivät ymmärrä riskejä. Jotkut jopa lähtevät uuteen matkaan sen jälkeen kun ovat kerran jo löytäneet aarteen ja tuoneet sen turvallisesti Eurooppaan. Sellaista uhkarohkeutta en kertakaikkiaan ymmärrä.

Jos afrikan tähti on tuotu kairoon, on jopa 50% todennäköisyys että tulliviranomaiset löytävät timantin. Tällöin he takavarikoivat sen vedoten "kansallisaarteeseen", jota ei saa viedä afrikan mantereelta. Pahimmassa tapauksessa löytäjää odottaa linnareissu tai hänestä ei kuulla enää. Varmaa on sekin, että vaikka timantin saisi tuotua Lontooseen, sitä ei voi myydä muutoin kuin pimeillä markkinoilla. Jos British Museum saa tietää sen olemassaolosta, he lunastavat sen itselleen "nimellistä korvausta" vastaan.

Moni on vienyt jutun oikeuteen ja lopulta pettynyt syvästi tuomioistuimen päätökseen. Surunsa ja vähäiset roponsa he ovat sen jälkeen hukuttaneet oopiumluolaan.

Ja ooppiumluolista puheen ollen, jos Afrikan Tähden palauttaa Tangeriin, on onnistuttava välttämään aika monta uutta rosvokorttia hashisjengien pahamaineisissa kortteleissa. Moni tuntemani pelaaja on saanut tikarin selkäänsä. Ja sitten pitäisi päästä vielä läpi Francon Espanjan tai ostettava kalliilla laivalippu Helsinkiin. Sellainen merimatka maksaa keskimäärin kolme Afrikan tähteä, joten hur-raa. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty