Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Haaveilin.

Aakkosia opettelin
pulpettia nojailin
haaveilin

kotona on isä
hyppään syliin
naurattaa

ei tapahtunut niin.


-Markku Laitinen

Annetut kommentit

Tiivistettyä ilmaisua. Mielenkiintoinen ajatus. 4p.
Tarkkapiirteinen, huikeasti kuvattu. 5p.
....en ole kovin paljon syventynyt runouteen. Lukijana esimerkiksi. Aika yksinkertaista, suorapuheista lyriikkaa, mutta ideana ja kuvauksena, mielestäni koskettava. Kaipaisi jotain lisää....en tiedä mitä, jotta hetki todella nousisi siihen tunteeseen.
....en tiedä...leiki rohkeasti sanoilla...älä pelkää, vaikka kaikille ei kaikki aukea niin kuin sinä olet ajatellut....niitä aakkosia opettelijoita on muitakin...kun työ on valmis....lähtee tekijän käsistä....ei voi ohjata, mitä lukija(eri lukijat) sen kokevat....leiki rohkeasti. Ole vaikeaselkoisempi??? Ehdotuksiani vain...jos haluat kehittyä...itse varmasti löydät tiedät oman ilmaisusi.
Olet päässyt jälleen hyvin vähin sanoin ilmaisemaan todella paljon. Näiden säkeiden taakse on piilotettu suuria asioita. Hieno runo 5p.
Hieno runo, jolla erikoinen mutta mieleenpainuva lopetus. Outoja ykköstelijöitä. En tajua mikä tässä jotakuta ärsyttää. 4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.57 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty