Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Muisto vuorilta

Öljyvärityö 40x80
tehty vähän kaikella pääosin kuiten ilman pensseliä.
Kuvassa vvielä vähän märkä.
-Ritva Aalto-Pötrönen

Annetut kommentit

Upea värien sinfonia 5p.
Taitavalla värienkäytöllä voi saada upeita luomuksia kuten tässä. 5p
Huh. Onpas hienot varjot ja liike. Ja värit. 5p
ihan hieno. Maalaus.

Todella upeat värit ja ihana tunnelma tässä taideteoksessa. 5p
Toisaalta tässä työssä näkyy tarkoituksellinen "kikkailu" vastavärien kanssa. En kyllä kiellä sitäkään että taitavasti siitä on tässä suoriuduttu. Se kertoo hyvästä "värisilmästä" ja kaikista ei todellakaan ole siihen vaikka väriopin läksyt on tehty. Mielelläni kyllä tämän laittaisin seinälleni koska tämä ei sido itseään mahdollisen huoneiston väriskaalaankaan. Taitavasti tehty työ noitakin asioita silmälläpitäen. Hakkaa mennen tullen palstallakin esitellyt Dalin apinoimiset esim.
vastavärikikkailut....mulla ei ole mitään "taidekoulutusta"...tässä mielessä...vain joitakin piirustusmaalaus kursseja. Eikö ole hyvä, että erilaisia/eri tasoisia kritiikin antajia....niin kuin on katsojakin...esimerkiksi...gallerioissa...Kiasmassa jne...TOIVOTTAVASTI ON....että taide kiinnostaa.
Kuinka ihmeessä joku voi olla noinkin typerä, sekä taidetta ymmärtämätön? Vertaa tällaista huipputyötä Aukealla esiintyviin Dalin apinoimisiin!
Palasin juuri tuolta Louvren Yhteisnäyttelystä. Mitä siellä katselin ja tutkin nykytaidetta eri puolilta maailmaa mukana olevien taiteilijoiden töitä. Ei häpeä yhtään suurimman osan mukana olleen rinnalla, tykkään. Omalle silmälle kontrasti vaikuttaa voimakkaalta, mutta uskon kun ottaa huomioon tekniset vaikeudet saada esiin internetissä ja varsinkin Aukealla pienen kuvekoon takia, jota ei suostuta ylläpidon johdosta korjaamaan että livenä asia on eri juttu.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty