Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Unohdetut sanat

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
26.7.2017.

Kirjaimista sanat, sanoista tarinat ja todet, unohdettuina, yksin.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Kirjat kertovat omistajastaan. Usein taitavat joutua kaatopaikkalavaan pian hautaamisen jälkeen. Antikvariaatin pitäjän sanoin: "Kyllä niitä tulee, mutta pois eivät lähde. Joten nyt en voi ottaa uusia"
Joo, saman nähnyt tuolla kylmälaitteiden kierrätyksessä, minne joskus harvoin on tullut kirjoilla täytettyjä arkkupakastimiakin. Ja kerran jonkun jäämistöstä pieni vihko joka alkoi sanoilla "elämäntarinani". Vieläkin harmittaa etten pelastanut. Tästä kaupungista ei muuten löydy enää edes antikvariaattia. Masentavaa. Onneksi on kirjasto sentään.
Hieno kuva, tuo rypistynyt paperi tuossa eri toten minua viehättää.
Onneksi tuli yritettyä taas tuollakin visiitillä. Hankalan ahdas paikka kuvata nimittäin ja seinästäkin paistaa jo päivä läpi että saa senkin puolesta olla aika tarkkana "ettei satu". Yrittänyt tuosta hyllystä ennenkin kuvaa löytää, mutta jotenkin tuntuu että vasta tällä kerralla osui ainakin vähän lähemmäs jotain sellaista mitä tietämättäni etsinyt olen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty