Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tyranosaurus Rexi

Olipa kerran koulu, jossa rehtorilla oli supervoimia. Hän oli erittäin ankara. Hänellä oli todella paljon kykyjä, esim. teleporttaus, röntgenkatse ja valheidentunnistin. Hän näki myös taakseen pienestä sivupeilistä, jonka oli kiinnittänyt aurinkolaseihinsa.
      Kuvaamataidon tunnilla yksi oppilas yritti kuiskia kavereilleen, mutta rehtori huomasi ja antoi hänelle syytteitä. Poika yritti valehdella, mutta ei auttanut. Seuraavalla välitunnilla poika yritti jutella kavereilleen ja päästi suustaan kirosanan. Mutta rehtori katsoi seinän läpi ja teleporttasi seinän läpi ja antoi pojalle 1000 tuntia jälki-istuntoa. Se piti suorittaa kerralla kivisessä tornissa pelkällä vedellä ja leivällä, ja poika hädin tuskin selvisi. Tornissa ei saanut edes tehdä läksyjä, piti vain kärsiä. Siinä koulussa ei sen jälkeen kuiskuteltu tai kiroiltu.
      Lasten onneksi Saddam Hussein luki lehdestä, miten hieno koululaitos on Suomessa, ja Saddam Hussein palkkasi rehtorin maansa opetusministeriksi. Rehtori ilostui, koska Saddam Husseinin koulussa sai lyödä karttakepillä sormille.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kevätpörriäinen 2008 Remix: Tatu Hoikko 3-4 B ”Robotti rehtorina”
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Makeat naurut sai aikaan ja onnellinen loppu rehtorille karttakeppinsä kanssa
Ankara oli minunkin opettajani 1940 luvun loppupuolella. Siitä olen todella kiitollinen, että sain selkeät suuntaviitat elämäni matkalle.
aikamoinen tarina
Vaikuttaa silta, että sulla on ollut irtosuhteita.
siltä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (4 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty