Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Siirin suuri salaisuus

Siirillä on suuri salaisuus, hän ei halua kertoa sitä. Nimittäin Siirin koulukirja osaa kävellä. Ehkä muiden mielestä olisi hauskaa jos heidän koulukirjansa osaisi kävellä, mutta Siiri ei ajattele niin. Kävelevä koulukirja on nimittäin todella nolo. Se töpöttelee minne sattuu ja törmäilee seiniin kun ei sillä ole silmiä. Siihen kompastuu ja jos kirja säikähtää niin se kakkaa matolle pieniä ruskeita aakkosia. Siiri toivoo, että joku veisi pois kävelevän kirjan ja antaisi tilalle tavallisen koulukirjan. Se saisi olla kulunut ja jonkun toisen päällystämä, kunhan ei kävelisi.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
2008 Remix: Essi 3 A
-Juho Nieminen

Annetut kommentit

Tämä on hyvä, koska tässä on Siiri. Mutta ei niin hyvä, kuin meidän Siirin (9v) tarina möröstä, joka hallinnoi sydämenpoistokonetta. Kaappasi lapsia ja sitoi köysillä vangiksi ja poisti niiltä sydämet. Satukuvassa tuoliin sidottu kyynelehtivä tyttö sanoo puhekuplassa "Päästäisipä hän minut näistä köysistä" ja mörkö ilkkuu "Etpäs pysty huutamaan kun sinulla on teippi suun edessä. Haa!" ja kuvan oikeassa alakulmassa hämähäkki ilmoittaa "Hänellä on vain kolme sydäntä". Sydämet ovat näytillä keräilyvitriinissä. Kuvassa on hyvin tarkoin esitelty kaikki sydämenpoistotyökalut ja rohtoputelit. Lempisatuni ja lempitauluni. Ja nyt sen varastin tähän. Sori Siiri!
"tarina möröstä, joka hallinnoi sydämenpoistokonetta...?" Mahtavaa! Hyvin varasttettu. :D
Voi Sitä Siirien mielikuvitusta!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (2 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty