Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

1

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Todella erilaisia töitä joista erotut selvästi eduksesi. Voin vain kuvitella niitä kävijöiden monia pähkäilyjä näiden teosten äärellä.
Myös nuo toiseksi viimeinen ja viimeinen taiteilija koukuttaa meikäläistä. Aivan upeita teoksia kaikki tyynni! 5p
Hienoja töitä en muista näitä ennen nähneeni, varsinkaan jousisoittimia, oma hahmosi töiden vieressä näytti myös voimakaspiirteiseltä joka kuvastaa Suomalaista sisua, mistä taulujesi voima ilmeisesti kumpuaa. Nykyään voi maalata mitä tahansa, olet valinnut kuitenkin vanhan tyylin joka on kuin vastavirtaan kulkisi, siksi siitä pidänkin. 5p.
En tiedä, käykö internetkuvasta selville, mutta se on kontrabasso siinä laimmaisessa "Liljan kukka" taulussa.
Olen aina ihaillut värimaailmaasi. Tykkään tietty kaikista mutta ekasta eniten. Sanoisin taitavaa ja hallittua symbolikkaa vaikka kaikki työt ei aina mulle aukeakkaan mutta täytyyhän näkijällekkin antaa mahdollisuus löytää oma symboliikkansa työstä tai teoksesta. Olen jostain syystä mieltynyt tauluihin joissa on portaat. Osaat ei siitä mihinkään pääse 5p
Käytän paljon symbolikaa, kun mietin tarinan tauluuni. En summanmutikassa maalaa esim kukkaa, vaan tutkin ensin kukan mytologiaa, ja sovitan sen kertomukseen. Toioset kirjoittaa kirjan, toiset näyttelevät tarinan, tai se tarina tulee laulun ja musiikin kautta. Minä haluan tuoda sen oman tarinani maalaamalla, kun en osaa kirjaa kirjoittaa. Yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa.. Värimaailmaa kehittelen ja harjoittelen koko ajan, tänä talvena treenaan sävytystekniikkaa. Kiitos Ritva, Kyllähän se sellaista kivireen vetåmistä perässä on tämä vanhemman tyylin edustus, tykkään hyvin tehdystä nykytaiteesta, niinkuin kubismistakin, mutta en tykkää itse maalata kyseistä tyyliä. Eipä mitään Ari ja Oiva, sekä muut kiinnostuneet, treenataan nyt loppu elämä eri asioita pikku hiljaa, jospa sitä kehittyis, kun periaatteessa maalaan 8 kk. vuodessa Espanjassa ollessa, 4-6 tuntia vuorokaudessa kuutena päivänä viikossa, lauantaina annan olla ja otan kaljaa..ja kesät purjehdin. Pitää vain harjoitella ja silleen päin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (5 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty