Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Lokakuu: Syyssauna

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
7.10.2017, Etelä-Suomi.

Eilinen oli outo, mutta sangen hyvä päivä. Ensinnäkin se kuvausreissu sille puhkikuvaamalleni autiotalolle tarjosi muutamankin kuvan, mikä tietenkin aina nostattaa mieltä. Toisaalta aavistus alakuloakin ilmassa oli, sillä nyt sen kaksihuoneisen päärakennuksen tähän asti parempikuntoisestakin huoneesta oli alkanut sisäkatto pettää. Toisin sanoen yhteinen tiemme on hiljalleen päättymässä ja se on sääli.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tämä kaipaa imua etualalle tai muuten sommitteluun. Jotain joka kutsuu minut kävelemään taloon, joka nyt nojaa minusta poispäin.
Tuossa voisi viivähtää - ajaton maailma.
Itse asiassa jos olisin tämän vasta valinnut niin olisin päätynyt päärakennuksesta otettuun ulkokuvaan tämän saunan sijaan. Vaan sepä taisi tulla julkaistua jo aiemmin. Tämänkin suhteen painin kahden version välillä, toinen tuli otettua lievästi laajempana, olisi kenties toiminut paremmin.
Tämä toimii loistavasti! Kaikki tässä kuvassa alkaa kehrätä tarinaa, joka on pakko kirjoittaa juuri tänään. Kiitos tästä juuri tällaisena!
Ah, tuopa hienoa, kiitän!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.6 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty