Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Laco

Muotokuva Lacosta. Öljyvärit kankaalle, koko 45cm x 55cm.
-Eija Halonen

Annetut kommentit

Aivan studiossa otetulta tarkalta valokuvaltahan tämä näyttää. Turpakarvatkin erottuu.
....no ei näytä yhtään valokuvalta...eikä pidäkään...hieno tunnelma ja upea kuva...siis öljyväreillä? Luulin, että ...jotain ihan muuta. Hieno hevoskuva, vaikka kuvassa eo sinänsä mitään kovin erityistä tapahdu tai ole jännitettä...onko tämä muotokuva? Luonnetta näyttää olevan....hevosella.

Tämä alkaa olla niin taitavaa että uhkaa mennä jo ihan tylsän puolelle "asianosattomalle" ja ulkopuoliselle katsojalle, mutta tylsyydeltä tämän sentään pelastaa tuo pimeän tallin tunnelma joka tekee tästä kokonaisuudessaan huikean. 5+
Vaikuttavaa tarkkuutta ja taitoa, etenkin pään pienten yksityiskohtien ja karvan kiillon osalta. Suitsissa valokuvamainen vaikutelma hiukan katoaa (kun renkaat eivät ole aivan pyöreät ja kangen varsikaan ei matemaattisen suora). Mutta parempi näin, nimenomaan elävä pääosassa. 5p.
Tausta. Sillä perusteella, mitä näin Louvressa viimeisessä taidetapahtumassa muotokuvia ihmisistä, sekä eläimistä. Taiteilijat olivat korostaneet myöskin taustaan. Tausta kruunaa hyvän kohteen hyvin tehtynä. Tässä maalauksessa internet kuvan perusteella tausta on kulmä sävyttämätön musta, hieman sinistä sieltä läöytyy omalle silmälleni. Valkea ohjausvehkeineen ja suitsimineen ym tulee liian voimakkaana minun mieleeni. Koska mulla on täysin kalibroidut näyttöpäät, näen kuvan niinkuin olet sen laitttanut. Taustan takia annoin tuon kolmosen, kohteesta annan vitosen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.75 (8 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty