Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Pyhtään punaiset kivet

Pyhtään E18 tien varteen alkoi muutama vuosi sitten ilmestyä punaiseksi maalattuja kiviä. Ensin vain yksi. Vähitellen niitä ilmestyi lisää, useampaan kohtaan moottoritien varteen. Tässä kuvassa isoin yksittäinen keskittymä. Kukaan ei tunnu tietävän kenen tekosia ovat. Aluksi monet suhtautuivat kiviin kielteisesti, mutta tuntuu että nykyisin moni pitää niistä. Nyt kivet alkaa olla jo semmonen Pyhtään brändi.
-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Olisin hakenut jotain toisenlaista kuvakulmaa/sommitelmaa, nyt kivet jotenkin häviävät maisemaan.
Esim. nuo etualan "rehut" varastavat päähuomion kuvassa, sen jälkeen katse kiinnittyy tiehen ja vasta sitten kovin pieniksi jääviin kiviin.
Tutut kivet, muutama kilometri kotoa. Vähän samat ajatukset kuin nimettömällä, tuntuu että kivistä olisi voinut saada enemmänkin irti antamalla niille enemmän kuva-alaa.
Kiitos paljon nimetön sekä Timo. Noinhan se varmaan on, ainakin kun vielä nimesin kuvan noin. Juu, tässä kuvasin nyt isompaa maisemaa jossa kivet ovät vaan yhtenä osana kuvaa.
Tarjotaanpas vielä yksi kriittinen näkökulma - punaviher värisokea saa suorastaan hakea noita kiviä!
Ja jos ihan valkoisen kepin varassa kulkee, niin ainakin löytämättä jää. No joo, tää nyt oli vaan tällainen heitto. ;) Kiitosta vaan kommentista Mikko.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.79 (14 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty