Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Marraskuu: Unohdettu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
18.11.2017, Etelä-Suomi. Se pirullinen tunne kun puolen kuun paikkeilla huomaat että kuukauden ensimmäinenkin kuvausreissu on yhä tekemättä. Syinä tietysti näitä perinteisiä, eli töitä, juhlia, liian lyhyitä päiviä ja turhan pimeitä kelejä. Päätinkin että seuraavana lauantaina on mentävä tuli ja oli mitä hyvänsä.

Aikaa ei juurikaan ollut, sadetta senkin edestä mutta pidin pääni ja painelin reilut puoli kilometriä metsiä pitkin eräälle autiotilalle jonka pihan ovat vuosien saatossa käyttämättömiksi jääneet autot vallanneet. Ei montaa kuvaa siltä reissulta, mutta pari kolme säästettävää sentään.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Suosikkini. Erinomainen valo, sävyt ja värit, tasapainoinen.
Pikku Fiat - luonto voittaa aina.
Kiitoksia. Ja ai piru että pitäisi tuonnekin palata, josko tuon kunnon laajakulman kanssa saisi nämä vielä vähän paremmin talteen, tuollahan on monta muutakin sangen kuvauksellista autoa.
Edustava otos näistä sammaloituneista, hiljalleen maatuvista aarteista, joista omistajat eivät voi luopua vieläkään. Miten sitä nyt perheenjäsenistään...

Minunkin oli tarkoitus lähettää täysin palvellut Amazonini kiertoon, jollekin joka sen olisi ylösrakentanut entiseen loistoonsa. Mutta miesväki kauhistui "sitä nyt myymään, siitä mitään saa..." Perheenjäsenestä. Itse muka sen rakentavat. Siellä se seisoo säälittävänä liiterinnurkassa. Aika syö.
Tuttu tarina. Isäukolla oli lapsuudessani '67 Rambler Rebel farkku. Meinasi siitä jossain vaiheessa luopua, en antanut lupaa, sanoin että poika lähtee mukana. Sitten kun itsekin vuosikymmenet myöhemmin ymmärsin että saisi sen joku toinen pelastaa (kun ei itse osaa), niin oli jo myöhäistä... oli vaikka ostaja saikin sen ajamalla liikkeelle kait 20 vuoden käyttämättömyyden jälkeen. Paaliin lopulta meni. Ja vieläkin harmittaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.55 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty