Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Syyshämärä talven tulla

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
21.10.2017.

Tällä harrastushistorialla, vaikka kierränkin samoja paikkoja yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan kyllästymään kykenemättä, havahtuu siihen että jossain ei olekaan tullut käytyä aikoihin. Tämä todennäköisesti joskus muinoin Karjalan evakkojen asuttama maalaistalo oli yksi niistä - edellisen kerran olin käynyt siellä vuonna 2013.

Kuuraisena lauantaiaamuna sinne suuntasin. Vastoin odotuksiani talo oli aivan kuten silloin, mitä nyt lattiat entistä pehmeämpinä. Hämärä, pieni kamarikin kuin ajasta unohtuneena, aivan kuten silloin... Syyshämärä talven tulla.

-Petri Volanen

Annetut kommentit

...Jännä sommittelu.
Jos olisi antanut vasemmalle vähän lisää tilaa ja valoa tuolle reiälle tapetissa, jolloin se juttelisi paremmin oikean reunan kanssa kun värimaailma on sama ?
Tämän suhteen voi kerrankin todeta että sommittelu on tämä olosuhteiden pakosta, sanoisinko että sentilleen. Vasemmalla oli tapettiin lätkäistynä joku perkeleen täysin sopimaton tarra. Seikka jota muistan kironneeni jo ensimmäisellä visiitillä. :D
Ylläolevaan viitaten olen havainnut, että osaat vangita juuri kaiken kauneuden kuviisi. Sommittelusi on juuri sitä tässäkin. Pysy lujana ja pitäydy tyylissäsi!
Juu, pahasti näyttää ettei osaa edes puolipakolla uudistua... toisaalta eipä kyllä juuri huvitakaan - olen aina vaan sitkeästi sitä mieltä että parasta on kuvata sitä mikä itsestä tuntuu parhaalta niin kuin itsestä tuntuu parhaalta. Ainakaan meikäläisen kohdalla sellainen "pitää pakottaa itsensä mukavuusalueelta ulos" ei toimi ollenkaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty