Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Varjojen sini

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
4.12.2017. Mutta se valo. Se lyhyen talvipäivän matala, lämpimänpehmeä ja silti kylmä loiste ja ne siniset varjot... niin uskomattoman kauniita että kyllä siinä melkein puoliääneen yksikseen jupisi että "ei jumalauta ole todellista" ja "tämänkin sain kokea" ja "muista tämä kun seuraavan kerran valitat huonosta onnesta".
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Rajaisin ylhäältä, ainakin niin että katossa vasemmalla oleva levyjen taite - musta viiva jää pois. Katse menisi silloin enemmän tuota hienoa sinistä kohti.
Voisi tosiaan olla parempi.
Eikä olisi! Miten tästä voisi jotain poistaa rikkomatta täydellistä? Korkea tila, ajan nakertama uuni, ylväs yhdistelmä jota ovet, tuoli, upea tapeetti, lattia ja sinisen huoneen sini täydentävät. Tasapainoinen kuva erikoisten mittasuhteiden erikoisesta tilasta. Tämän kuvan kun saisi huoneensa seinälle... 5p.
Se on kyllä niin uskomattoman kaunis huvila tuo, että toivottavasti vielä pelastuu. Facebookin Autiot ja unohdetut sivustollahan jo pyöriteltiin kevyesti jotain joukkorahoitussysteemiä... ihan noin niin kuin vitsinä toki tosin, ainakin enimmiltään.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.64 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty