Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kohtalo

Öljy kankaalle 83cm x 115cm
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Kertakaikkiaan upea työ!! Paljon kertova.
Muistan nähneeni tämän ennenkin, onko tämä nyt sitten kaunistansa renesannsia minusta sinun kannattaisi ottaa töihisi moderneja suuntia vaikka se kyllä rikkoisi tyylisi ja olisi melko vaikeaa toteuttaa, mutta voisi olla jotain uutta, minusta nykyisellä tyylilläsi et pääse pidemmälle, teos on kuitenkin loistavan kaunis 5p.
Tykkään kyllä tykytaiteesta, mutta en tykkää itse maalata nykytaidetta. Olen kyllä testannut nykytaiteen juttuja yhdistää töihini, mutta en tykkää. Niinkuin tiedät, maalaan oman henkisen hyvinvoinnin takia, entisenä alkoholin suurkuluttajana, että alkoholinkäyttöni pysyy perjantaitissutteluna, miitä se on ollut viimeiset parikymmentä vuotta. Koska raha ei enään +60:senä maalauksissani merkitse mitään, se, että voin hyvin ja viihdyn maalausteni parissa merkitsee. Tässä tyylisuunnassa minulla on niinpaljon viellä opeteltavaa (tämä työ tehty pari vuotta sitten), tässä työssä en esimerkiksi ole viellä treenannut useampien laakereiden käyttöä, mitä nykyisin harjoittelen. Muunmuassa esimerkiksi tuo taivas tässä ole samaa luokkaa kun se tehdään useammalla laakerilla. Tässä töherretty yhdellä laakerilla. Se on kokonaan eri juttu, jos minun pitäisi elättää itseni taiteella, omassa tilanteessani voin täysin keskittyä kehittämään rauhassa omaa juttuani. Kiitos Oiva ja Ari.
Nuo vastavärit tälle tekee eetvarttia. Makeen näkönen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.33 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty