Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Veden tervehdys

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Juha Posio

Annetut kommentit

Tässä on taas voimaa. Kaikki tuntuu toimivan hyvin, jopa tuo pieni ihmisen näköinen hahmo oikeassa laidassa. :) Siis tuo, kuinka selkeästi tässä kuvassa nousee esiin kallion jyrkkyys ja pimeys, ja se kuinka hyvin se antaa vivahteita ajatukselle kalliosta liikkumattomana ja ikuisena olentona.. Kaunista, se!

Kunpa pääsisin katsojana hieman lähemmäs veden pintaa - niin lähelle, että voisin laineiden perusteella kertoa monenko kymmenen sentin päässä se silmistäni ja nenästäni ois. Ehkä se ois tuonu lisää tuon luonnon aistimista ja "tuntemista"?
Yleensä vähän dissaan näitä kolmioita, mut nyt näyttää aika hyvältä.
Ehdoton huippukuva. Vaeltajan pikkuinen hahmo on tässä se juttu, joka tekee sen viimeisen silauksen. Erittäin hyvä valinta tehdä tästä melkein mv, muttei ihan: sinisävyisyys sopii synkeään tunnelmaan mainiosti. Veikkaisin, ettei vedenpinnan tuntumasta kuvaaminen olisi suuremmin vaikutelmaa muuttanut. Toinen vitonen sarjassa tälle.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.6 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty