Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Männikön koivu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
22.1.2018, Torronsuo, Tammela.

Koska meikäläisen kuvaustouhujen taloudellinen puoli perustuu lähinnä kuvapankkien kautta tapahtuvaan myyntiin ja sitä kautta jopa tuottaa joskaan ei likimainkaan elätä, oli sangen mukavaa vaihtelua kun eräästä julkaisusta soitettiin ja kyseltiin kiinnostustani metsäkuvan kuvaamiseen. Oli helppo myöntyä, koska kelit sattuivat olemaan erinomaisen kuvaukselliset ja maksaisivatkin vielä hyvin. Sen verran ajankohtaista piti olla että parin päivän aikaikkuna kuvan ottamiselle annettiin.

Tuli poikkeuksellisesti testailtua jopa tuota autiotalotouhuihin hankkimaani superlaajakulmaa näissä merkeissä. Ehkä sitäkin saattaisi välillä luontokuvaukseenkin käyttää... vaikka kyllähän pitkä putki jotenkin tutummalta tuntuu, kun on enemmän sommitteluvaraa.

Tässä kuiten yksi valitsemattomaksi jäänyt tarjokas, eräästä Torronsuon "saaresta".
-Petri Volanen

Annetut kommentit

"Suopursusuon kuningatar" Väärään paikkaan joutuneelta näyttää koivukuningatar, mutta helppo kuvitella miten upea se on kesän vihreydessään kun suopursu kukkii.
Ai että jos tuonne saisikin juhannuksen tienoilla itsensä keploteltua... saattaa vaan jäädä menemättä kun on siksi huterilla mailla tämä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty